TÅRENE TRILLET: Alexandra «Kissie» Nilsson begynte å gråte da hun oppdaget at leppene svulmet voldsomt opp etter at hun sprøytet inn fillers. Foto: Stella pictures
TÅRENE TRILLET: Alexandra «Kissie» Nilsson begynte å gråte da hun oppdaget at leppene svulmet voldsomt opp etter at hun sprøytet inn fillers. Foto: Stella picturesVis mer

- Jeg fikk panikk og begynte å gråte

Leppeinngrepet gikk galt for den svenske kjendisbloggeren.

SEOGHØR.NO: Den svenske 23-åringen Alexandra «Kissie» Nilsson driver én av Sveriges aller mest populære blogger.

BLOGGER OM UTSEENDE: Kissie har flere ganger skrevet om leppeinngrep. Her fra 2012. Foto: Faksimile Kissies.se
BLOGGER OM UTSEENDE: Kissie har flere ganger skrevet om leppeinngrep. Her fra 2012. Foto: Faksimile Kissies.se Vis mer

Men ikke alt har bare vært fryd og gammen for den blonde kjendisen. For ikke lenge siden skulle hun forstørre leppene sine med fillers, men det hele gikk veldig galt.

- Leppen svulmet opp så mye at jeg ikke så ut som meg selv. Jeg fikk panikk og begynte å gråte, sier hun til avisen Expressen.

Bloggeren sier hun ikke vet hva det var hun fikk sprøytet inn i leppene. Det eneste hun brydde seg om var å gjøre det på klinikken hun fikk best tilbud på.

Det hele førte til at hun ble helt ugjenkjennelig. Men etter å ha oppsøkt hjelp og fått piller mot hevelsen, trakk leppen seg tilbake etter et par dager.

- Jeg slapp billig unna. Det finnes så mange skrekkhistorier om mislykkede inngrep. Jeg kunne like gjerne ha vært én av dem som måtte skjære av seg leppen, sier hun.

Nå advarer hun andre unge jenter mot å forstørre leppene hun useriøse klinikker.

LES OGSÅ: Norske Hanneli side om side med Dakota Johnson