- Jeg fikk panikk og bare la på

Seoghør-no Weekend TV ble med de vakre «Farmen»-deltagerne til sydligere strøk... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se og hør Kristina Myrseth Moe og Cecilie Holm på stranda i Syden 20 sekunder ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken!

SEOGHØR.NO: I fem uker var Kristina Myrseth Moe (23) en del av TV 2-programmet «Farmen», før det brått tok slutt da hun tapte tvekampen mot Marianne Otterlei (24). To uker tidligere hadde venninnen Cecilie Holm (24) lidd samme skjebne da hun tapte for Ragnhild Ouren (31).

Etter at de begge røk ut av programmet nøt de to late dager på luksushotellet Cordial Mogan Playa i Puerto Mogan på Gran Canaria.

- «Farmen» var en stor opplevelse. Jeg lærte masse nytt, og møtte veldig mange spennende folk, og angrer absolutt ikke på at jeg ble med på dette, sier Kristina til Seoghør.no under videointervjuet som ble gjort på stranda på det solfylte stedet.

Både Kristina og Cecilie har fått mye oppmerksomhet etter å ha vært å se på TV i flere uker. Det har ført til både positive og negative tilbakemeldinger.

- Jeg har fått noen ekle telefoner. Litt pusting i røret, «jeg vet hvor du bor» og slikt. Men det har vært lite drøye telefoner utover det, egentlig. Det er mest hyggelige og koselige kommentarer, forteller Kristina.

- Hva sier man egentlig til en person som puster i røret og sier at han vet hvor du bor?

- Jeg fikk litt panikk og bare la på. Han har ringt kanskje fem ganger etter det, men da har jeg ikke tatt telefonen. Nå er det heldigvis en stund siden sist han har ringt, sier hun lattermildt.

Se og hør Kristina Myrseth Moe og Cecilie Holm på stranda i Syden 20 sekunder ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mange spekulerte i hvor mye betalt av TV 2  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer