- Jeg fikk ni knivstikk og 50 spark

«Berserk»-mannskapet var døden nær flere ganger.

DØDEN NÆR: Mannskapet på Berserk var døden nær flere ganger på land. Bildet er hentet fra Berserk III. Fra ventre: Maskinist Rune Ohlsgaard, skipskokk Fredrik Juel, kaptein Jarle Andhøy og Gisle Olavsson. Christian Foss var ikke med på denne ekspe Foto: Stella Pictures
DØDEN NÆR: Mannskapet på Berserk var døden nær flere ganger på land. Bildet er hentet fra Berserk III. Fra ventre: Maskinist Rune Ohlsgaard, skipskokk Fredrik Juel, kaptein Jarle Andhøy og Gisle Olavsson. Christian Foss var ikke med på denne ekspe Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jarle Andhøys nye TV-ekspedisjon, «Berserk mot Sydpolen», har torsdag kveld premiere på TVNorge. Ekspedisjonen har allerede før sendestart fått mye oppmerksomhet etter at tre fra besetningen omkom på turen.

Allerede før turen begynte skal flere av mannskapet ha vært døden nær på land.

- Jeg var på en kafé i Russland og ei dame spurte om jeg ville være med ut for å ta en røyk. Der ventet tre unge gutter, som prøvde å ta livet av meg. Jeg fikk ni knivstikk og 40-50 spark, sier maskinist Rune Olsgaard til Dagbladet.

Det førte til at Olsgaard ble delvis lam i sin venstre side, og måtte tilbringe mye av høsten i rullestol. Men også Christian Foss var uheldig.


Foss havnet sammen med en russisk jente i det iskalde havet på vei hjem fra fest i Kamtsjatka. De ble hentet opp etter et kvarter. Foss ble sendt til sykehus, mens jenta havnet i koma.

I tillegg gikk det galt da de var i Dødens Dal i Indonesia, uten av Foss aner hva som faktisk skjedde.

- Det smalt, men jeg husker ikke så mye, for jeg lå i koma i åtte-ni dager, og ble vel ikke funnet av Jarle før etter fire dager på sykehus. Det ble en del brudd. Jeg tror det var rundt 250-300 sting, operasjoner og metalldeler i beinet, sier Foss til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Etterlatte stevner TVNorge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer