- Jeg fikk mitt første par høyhælte sko som 12-åring

Kate Hudson kunne ikke blitt gladere over gavevalget fra moren.

MOR OG DATTER: Kate Hudson og moren Goldie Hawn har et nært og godt forhold, og er ofte å se sammen på røde løpere. Foto: Splash News
MOR OG DATTER: Kate Hudson og moren Goldie Hawn har et nært og godt forhold, og er ofte å se sammen på røde løpere. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Som barn var skuespiller Kate Hudson (36) som de fleste unge jenter; Hun elsket å kle seg opp i morens klær for så å beundre seg selv i speilet.

Ettersom Hudson er datter av Hollywood-stjernen Goldie Hawn (69), var det nok utallige glamorøse kjoler og sko hun kunne fråtse i.

- Mamma lot meg ikke bruke hæler den gang, men jeg pleide selvfølgelig å gå i skapet å prøve hennes sko, avslører hun til Jimmy Choo, ifølge Contactmusic.com.

Da familien feiret at Kate hadde fullført sitt sjette skoleår overrasket hennes berømte mor henne med en gave hun aldri vil glemme.

Saken fortsetter under bildet.

STILBEVISST: Den vakre skuespilleren ser alltid fantastisk ut, og har i dag byttet ut sine gamle 2,5 cm hæler til skyhøye pumps. Foto: Zuma Press
STILBEVISST: Den vakre skuespilleren ser alltid fantastisk ut, og har i dag byttet ut sine gamle 2,5 cm hæler til skyhøye pumps. Foto: Zuma Press Vis mer

- Jeg var tolv år, og hadde på meg en hvit kjole med små kirsebær og stort skjørt, minnes «Fool's Gold»-stjernen.

- Og denne dagen kjøpte mamma et par sko med hæler til meg. Hun hadde pakket dem inn, og de må ha vært rundt 2,5 cm høye. Mitt første par høyhælte sko var knallrøde pumps, og jeg kunne ikke vært lykkeligere.

I desember ble det kjent at Hudson og «Muse»-vokalisten Matthew Bellamy (37) hadde gått fra hverandre etter fem år som par.

Sammen har de sønnen Bingham (4), og i tillegg har hun sønnen Ryder (11) fra ekteskapet med «Black Crow»-frontmannen Chris Robinson (48).

SINGEL: I fjor brøt Hudson forlovelsen med musikeren Matthew Bellamy. Foto: © infusny-05/42/INFphoto.com/Corbis
SINGEL: I fjor brøt Hudson forlovelsen med musikeren Matthew Bellamy. Foto: © infusny-05/42/INFphoto.com/Corbis Vis mer

LES OGSÅ: Kate strålte på hagefest etter familiefeiden