- Jeg fikk meg et slag i trynet

Tårevått - og full splid - i fredagens «X Factor».

FÅR TRØST: Jan Fredrik Karlsen viser ofte sin harde side i X Factor. Her er i hvert fall beviset - om man kan kalle det det - for at han også har en myk side. Foto: TV 2
FÅR TRØST: Jan Fredrik Karlsen viser ofte sin harde side i X Factor. Her er i hvert fall beviset - om man kan kalle det det - for at han også har en myk side. Foto: TV 2 Vis mer
Se et tidligere videointervju med Marion Ravn og Jan Fredrik Karlsen nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag er det klart for en ny sesong av talentprogrammet «X Factor» på TV 2. I det første og det andre programmet vil TV-seerne få stifte nærmere bekjentskap med deltagerne under audition i Bergen.

Der ble det mer dramatisk enn man hadde regnet med...

Inn kommer nemlig en jente ved navn Heidi Lambach. Lambach leverer det noen vil kalle en gåsehudversjon av Gabriellas Song. Andre mener derimot det stikk motsatte, noe som til slutt fører til at Marion Ravn bryter sammen i tårer.

- Jeg hadde ventet hele dagen, var syk og hadde ikke spist på to dager. Først halv elleve kom jeg inn, og oppdaget at jeg skulle synge foran massevis av publikummere og kameraer. Responsen var positiv etter at jeg hadde sunget, publikum reiste seg til og med. Men jeg fikk et slag i trynet da Bettan skulle kommentere opptredenen min, forteller Heidi Lambach til Seher.no.

Bettan, også kjent som Elisabeth Andreassen, var ikke fornøyd med det hun hadde hørt av «X Factor»-deltageren.

- I og med at hun velger Gabriellas Song, som er så veldig følsom - da blir fallhøyden utrolig stor. Hun gjør det med kjempeinnlevelse, det skal hun ha. Men når vi i «X Factor» skal gå etter sangstemme, så faller det totalt sammen. Det var så synd, for hun var så inderlig, sier den erfarne sangeren i programmet.
 
Det får en irritert Marion Ravn til å ta kraftig til motmæle.

- Jeg skjønner ikke hva hun snakker om, jeg. Det er helt åpenlyst at du kan synge. Det er faen meg, det er faen ikke mange som kan… Nå banner jeg, for jeg blir så… Jeg ble litt provosert, sier den norske artisten, som med det begynner å gråte.

Lambach selv innrømmer at det var en rar opplevelse å stå på scenen mens dommerne diskuterte så heftig som de gjorde.

- Jeg må si det var litt kleint. Stemningen ble liksom så opprørsk, både i salen og blant dommerne. Men jeg har full respekt for det Bettan sa, dette er jo en subjektiv sak. Selvfølgelig er det trist, men det er noe man må takle i denne bransjen, sier hun til Seher.no.

Men Marion Ravn er ikke den eneste som viser sin myke side i fredagens sending. Selveste Jan Fredrik Karlsen hadde også tårer i øynene i diskusjonen rundt Heidi.

- Det blir jo ikke bedre enn at to stykker sitter og griner som unger som ikke har fått mat på lang, lang tid liksom. Og så har du han trønderen som stotrer frem noen greier, og vet ikke helt hva han mener og sånn. Og så sitter sistemann og synes det er det verste hun har sett. Det er jo helt vilt, på samme audition! mener han.

«X Factor» ser du på TV 2 fredager og torsdager fra kl. 20.00.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Føler seg stygg uten trening 

Se et tidligere videointervju med Marion Ravn og Jan Fredrik Karlsen her:[obj:media:8828]