- Jeg fikk meg en ordentlig trøkk

Snakker ut om skilsmissen og de lettkledde bildene.

SNAKKER UT: Venke Knutson forteller om alle reaksjonene etter at hun kastet klærne for Mann. Foto: Se og Hør
SNAKKER UT: Venke Knutson forteller om alle reaksjonene etter at hun kastet klærne for Mann. Foto: Se og Hør Vis mer
SEHER.NO: Venke Knutson (31) har solgt 80.000 plater i Norge. Men da hun for to år siden slapp albumet «Crush», følte hun det var behov for et stilskifte. Med den nye stilen, fulgte noen lettkledde bilder i bladet Mann.

I et intervju med Dagbladet Søndag snakker Knutson nå ut om de voldsomme reaksjonene som strømmet inn etter at bladet kom i butikkhyllene.

- Der fikk jeg meg en ordentlig trøkk. Det kom så mange fæle telefoner og mailer at du aner ikke. Hvordan kunne de bildene gjøre folk så sinte? De gikk kun utover meg selv. Veldig utover meg selv. Det ble litt for mye for meg. Og en oppvekker om at mange folk er fæle. Sånn er det, sier hun til Dagbladet.

Artisten, som tidligere i år deltok i Melodi Grand Prix, understreker at hun aldri ville stilt opp på det samme igjen.

Knutson forteller også om skilsmissen som fant sted i 2005. Året etter møtte hun lydteknikeren Thomas Wold, som hun i dag er gift med.

- Skilsmisse er en kjempekrise. Jeg husker hvor mange som så på meg med stygge blikk. Hvor mange falske klemmer jeg fikk, når det eneste jeg trengte var en god klem. Jeg følte meg totalt mislykka, selv om det ikke er mange som går aktivt inn for å dømme, forteller Knutson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Håper Vilma får se dette