- Jeg fikk mail fra CNN

Nå skal kanalen lage reportasje om den norske TV-profilen.

PÅ CNN: Den amerikanske tv-kanalen CNN ønsker å lage en reportasje om Haddy N'jie i forbindelse med programmet «African Voices».
PÅ CNN: Den amerikanske tv-kanalen CNN ønsker å lage en reportasje om Haddy N'jie i forbindelse med programmet «African Voices». Vis mer
SEHER.NO:  TV-profil Haddy N'jie (31) har blitt et kjent ansikt, etter at hun, sammen med Nadia Hasnaoui og Erik Solbakken, ledet den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i Oslo i mai.

Men det er ikke bare i Norge at 31-åringen har gjort seg bemerket.

Ifølge VG ønsker nemlig den amerikanske tv-kanalen CNN nå å lage en reportasje om den norske tv-profilen.

Det er i forbindelse med magasinprogrammet «African Voices» at kanalen vil intervjue Haddy, og tv-teamet er ventet å komme til Oslo i neste måned for å følge henne en dag. 

- Jeg fikk en mail fra CNN etter «Eurovision Song Contest»-sendingene. Det er mulig noen i CNN hadde sett meg der. De ville i alle fall lage et 20 minutters portrett med meg til «African Voices», sier N'jie til VG.

N'jie regner med at opptakene vil bli gjort rundt om i Oslo, mens hun blant annet holder på med forberedelsene til årets TV-aksjon, som hun skal lede med Dan Børge Akerø 24. oktober.

«African Voices» sendes på CNN fem ganger i uken. TV-kanalen når omkring 260 millioner hjem og hotellrom i over 200 land.
 
I tillegg til tv-karrieren gjør N'jie, som har norsk mor og far fra Gambia, også suksess som musiker, og ga tidligere i år ut albumet «World of the free».  

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
 
LES OGSÅ: - Vil være utro