AVSLØRER TABBE: Erik Solbakken fremhever én konkret episode når han skal fortelle om sin verste TV-tabbe. Hendelsen skjedde da Solbakken skulle bade i en 50-talls badedrakt av tøy. Foto: Espen Solli, Se og Hør
AVSLØRER TABBE: Erik Solbakken fremhever én konkret episode når han skal fortelle om sin verste TV-tabbe. Hendelsen skjedde da Solbakken skulle bade i en 50-talls badedrakt av tøy. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

- Jeg fikk mail fra bekymrede tilskuere

Erik Solbakken avslører sin verste TV-tabbe.

SEOGHØR.NO: Som programleder er man vant til hektiske situasjoner, og iblant må man improvisere.

NY SESONG: Solbakken skal lage en ny sesong av NRK-serien Karl Johan sammen med Hasse Hope. Foto: Se og Hør
NY SESONG: Solbakken skal lage en ny sesong av NRK-serien Karl Johan sammen med Hasse Hope. Foto: Se og Hør Vis mer

Det har Erik Solbakken (30) fått oppleve mange ganger. Men det var et planlagt stunt han mener er sin aller verste TV-tabbe. Og da strømmet mailene på.

- Jeg har mange å ta av! Fort gjort å gjøre tabber i Barne-TV. Under den første direktesendingen min, i «Sommermorgen», skulle jeg ha på meg en 50-talls badedrakt i tøy. Den ble veldig gjennomsiktig og tettsittende da jeg badet med den. Da fikk vi inn en del mail fra bekymrede tilskuere, sier han til VG.

Solbakken skal i løpet av året lage en ny sesong av NRK-serien «Karl Johan», sammen med Hasse Hope.

Saken fortsetter under bildet.


Til Seoghør.no har de tidligere avslørt hva de synes er aller flauest når de spiller inn serien.

- Når vi får lov til å gå inn på Facebook-siden til folk, og det står utleverende ting der, det er kjempeflaut, sa Solbakken til Seoghør.no.

- Vi oppsøker ikke de flaueste tingene, men når vi prøver å spleise folk, da rødmer jeg. Jeg prøver å ikke vise det på TV, utdypet Hope.

LES OGSÅ: Dette rødmer «Karl Johan»-gutta av