- Jeg fikk kjenne på min egen sårbarhet

Anne Grete Preus fikk nyresvulst.

ÅPENHJERTIG: TV-seere blir bedre kjent med Anne Grete Preus i det nye TV2-prgrammet «Hver gang vi møtes» . Her er hun sammen med Halvdan Sivertsen, Bertine Zetlitz, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Øystein Dolmen og Øyvind Vinni Sauvik.  Foto: Stella Pictures
ÅPENHJERTIG: TV-seere blir bedre kjent med Anne Grete Preus i det nye TV2-prgrammet «Hver gang vi møtes» . Her er hun sammen med Halvdan Sivertsen, Bertine Zetlitz, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Øystein Dolmen og Øyvind Vinni Sauvik. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Anne Grete Preus (54) er en av syv artister i programmet «Hver gang vi møtes» der norske sangere tolker hverandres låter. TV2-serien vil gi oss innblikk i artistenes liv og karriere, og det er en åpenhjertig Preus som snakker om da livet forandret seg da hun ble rammet av nyresvulst i 2007.

- Det var første gang jeg for alvor fikk kjenne på min egen sårbarhet, sier hun til VG.


54-åringen var midt under forberedelsene til platen «Om igjen for første gang» da hun ble klar over sykdommen.

- Det var litt dramatisk. Jeg sto midt oppe i forberedelsene til en plate, men hadde hatt plager gjennom et år som jeg ikke visste hva skyldes.


Artisten hadde hodepine og følte seg sliten, men det var det høye blodtrykket som fikk henne til å reagere.  Preus ble operert og platen ble utsatt. Artisten forteller at hun ble ekstra bevisst på å ta vare på livet.

- Det gjør en bevisst på å ta vare på dagen, være glad for hver eneste dag. For sånt blir borte når man er alvorlig syk. 


I dag smiler livet til Preus som til våren begynner arbeidet med en ny plate.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Preus snakker ut om media  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer