Brody Jenner:

- Jeg fikk ikke vite at lillesøsteren min var gravid

34-åringen hevder at han ikke har sett lillesøsteren Kylie Jenner på flere år.

IKKE NÆRE LENGER: Kylie Jenners halvbror, Brody Jenner, sier at han ikke har møtt lillesøsteren sin på flere år. Foto: NTB scanpix
IKKE NÆRE LENGER: Kylie Jenners halvbror, Brody Jenner, sier at han ikke har møtt lillesøsteren sin på flere år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Forrige søndag fikk fansen endelig svaret på ryktene som har svirret verden rundt de siste månedene, nemlig at Kylie Jenner (20) har blitt mor.

I tillegg til å røpe babynyheten med sine 103 milioner følgere på Instagram, delte hun en tolv minutter lang video på YouTube, der hun viste seerne reisen gjennom svangerskapet.

Der får man blant annet se flere av Kylies familiemedlemmer gi sine lykkeønskninger. Men et familiemedlem som ikke fikk mulighet til å ønske 20-åringen hell og lykke før fødselen, var hennes halvbror, Brody Jenner (34).

Overfor TMZ røper han nemlig at han ikke visste at lillesøsteren var gravid.

- Vel, for å være ærlig, så visste jeg ikke at hun var gravid gjennom hele graviditeten. Nå som jeg vet det, vil jeg selvsagt se henne, sier han til kjendisnettstedet.

Han forteller videre at han ikke har sett sin 14 år yngre søster på flere år.

- Jeg har alltid hatt et nært forhold til Kardashian/Jenner-jentene, men de er veldig opptatte. Det er som det er, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

I see you @iam_objxiii trying to photo bomb our family photo.

A post shared by Brody Jenner (@brodyjenner) on

Har ikke snakket på flere år

Det er ikke en hemmelighet at det har vært noe dramatikk innad i Kardashian/Jenner-klanen de siste årene.

Før var det nemlig ikke uvanlig at søsknene på Jenner-siden og Kardashian-siden var på årlige ferieturer sammen, og feiret også flere høytider sammen.

Det var spesielt Brody og storebroren Brandon (36) som tilbrakte mye tid med halvsøstrene Kylie og Kendall (22) og stesøsknene Kim (36), Kourtney (38), Khloé (33) og Rob (30).

Etter at Bruce Jenner (nå Caitlyn Jenner), som er far til blant andre Brody, Brandon, Kylie og Kendall, valgte å skifte kjønn i 2015, har forholdet mellom søsknene også endret seg.

Caitlyn Jenner har også gitt uttrykk for hva hun føler rundt det at hun har mistet kontakten med stebarna sine. Til Piers Morgan's Life Stories har hun sagt:

- Jeg snakker ikke med den siden av familien min, men jeg tilbrakte 23 år av mitt liv med de barna. Det er vanskelig å snakke om det, og fryktelig, fryktelig trist.

Saken fortsetter nedenfor.

GIKK HVER TIL SITT: Kris Jenner og Bruce Jenner (nå Caitlyn) var gift fra 1991 til 2014. Foto: NTB scanpix
GIKK HVER TIL SITT: Kris Jenner og Bruce Jenner (nå Caitlyn) var gift fra 1991 til 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var etter at Caitlyn slapp selvbiografien «Mitt hemmelige liv» i april at forholdet med Kardashian-klanen virkelig kjølnet. Kris Jenner (62) som var gift med 68-åringen i 22 år - før Caitlyn gikk gjennom et velomtalt kjønnsskifte - gikk hardt ut mot diverse påstander i boka, og fikk full støtte av døtrene.

Khloé Kardashian, som også venter sitt første barn, uttalte nylig at hun ikke ønsker å ha stefaren gjennom 23 år skal få møte babyen hennes.

Det sa 33-åringen da hun gjestet tv-showet Lorraine, og ble spurt om hun tror at babyen hennes kommer til å endre forholdet til Caitlyn:

- Jeg tror ikke det kommer til å endre noen ting. Ting er som de er mellom oss, sa hun.

Røpet seg

Da Kylie Jenner bestemte seg for å dele babynyheten med verden, skrev hun at hun valgte å holde graviditeten for å holde seg unna stress.

I september, bare dager etter at internasjonale medier begynte å i spekulere i om Kylie var gravid, klarte Caitlyn å røpe seg.

- Alt jeg kan si er at det er en stund siden hun fikk vite det, sa Caitlyns talperson til The Sun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Det gikk imidlertid nesten fem måneder etter dette før Kylie avslørte at hun og kjæresten Travis Scott (25) hadde fått en datter, vesle Stormi.

SEKSBARNSFAR: Caitlyn Jenner er far til seks, blant andre Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix
SEKSBARNSFAR: Caitlyn Jenner er far til seks, blant andre Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten. (...) Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stessfrie og sunneste veien jeg kunne tenke meg», skrev hun på Instagram.

LES OGSÅ: Fansen raser over North (4) sitt toppløsbilde av Kim

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer