Brody Jenner:

- Jeg fikk ikke vite at lillesøsteren min var gravid

34-åringen hevder at han ikke har sett lillesøsteren Kylie Jenner på flere år.

IKKE NÆRE LENGER: Kylie Jenners halvbror, Brody Jenner, sier at han ikke har møtt lillesøsteren sin på flere år. Foto: NTB scanpix
IKKE NÆRE LENGER: Kylie Jenners halvbror, Brody Jenner, sier at han ikke har møtt lillesøsteren sin på flere år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Forrige søndag fikk fansen endelig svaret på ryktene som har svirret verden rundt de siste månedene, nemlig at Kylie Jenner (20) har blitt mor.

I tillegg til å røpe babynyheten med sine 103 milioner følgere på Instagram, delte hun en tolv minutter lang video på YouTube, der hun viste seerne reisen gjennom svangerskapet.

Der får man blant annet se flere av Kylies familiemedlemmer gi sine lykkeønskninger. Men et familiemedlem som ikke fikk mulighet til å ønske 20-åringen hell og lykke før fødselen, var hennes halvbror, Brody Jenner (34).

Overfor TMZ røper han nemlig at han ikke visste at lillesøsteren var gravid.

- Vel, for å være ærlig, så visste jeg ikke at hun var gravid gjennom hele graviditeten. Nå som jeg vet det, vil jeg selvsagt se henne, sier han til kjendisnettstedet.

Han forteller videre at han ikke har sett sin 14 år yngre søster på flere år.

- Jeg har alltid hatt et nært forhold til Kardashian/Jenner-jentene, men de er veldig opptatte. Det er som det er, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer