- Jeg fikk ikke være i fred på do engang

Cheryl Cole fikk en ubehagelig overraskelse på bursdagsfesten for Simon Cowell.

SEOGHØR.NO: Popartisten Cheryl Cole (29) avslører i sin nye bok «Cheryl: My Story» at hun hatet «X Factor»-generalen Simon Cowell (53) da han i 2011 sparket henne som dommer i programmet, før det hadde begynt på TV.

Men den uventete vrakingen er ikke første gangen Cowell sjokkerer «Fight for this love»-sangerinnen.

Da Cowell fylte 50 år i 2009, var Cole en av gjestene, som sjokkert ble vitne til at TV-kjendisen hadde pyntet lokalet med bilder av seg selv.

- Han hadde hengt opp bilder overalt, på badet også. Jeg fikk ikke være i fred på do engang, sier hun i BBC Entertainment-programmet «Alan Carr - Chatty Man».


Cheryl hevder også at Cowell, som også tidligere har blitt beskyldt for å ha et stort ego, hadde fjeset sitt pbulisert med lyskastere utenfor festlokalet, og mat som var formet som bokstavene i hans fornavn.

- Brødet var formet som S-I-M-O og N, sier Cheryl, til latter fra salen.

Først for et halvt år siden svarte Cole på Cowells henvendelser og bestemte seg for å ta opp igjen kontakten med sin tidligere venn, etter at han ba om unnskyldning for å ha gitt henne sparken fra «X Factor».

- Jeg ville ikke jobbe med ham igjen med det første, men å høre hans unnskyldning førte til at livet mitt ble lettere igjen, skriver Cheryl i sin nye biografi.

Alan Carr Chatty Man kan ses på BBC Entertainment hver tirsdag kl. 22.45. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

Se siste utgave av Seoghør.no Weekend her!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kastet en kniv på mannen min