- Jeg fikk ikke være i fred på do engang

Cheryl Cole fikk en ubehagelig overraskelse på bursdagsfesten for Simon Cowell.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Cheryl Cole (29) avslører i sin nye bok «Cheryl: My Story» at hun hatet «X Factor»-generalen Simon Cowell (53) da han i 2011 sparket henne som dommer i programmet, før det hadde begynt på TV.

Men den uventete vrakingen er ikke første gangen Cowell sjokkerer «Fight for this love»-sangerinnen.

Da Cowell fylte 50 år i 2009, var Cole en av gjestene, som sjokkert ble vitne til at TV-kjendisen hadde pyntet lokalet med bilder av seg selv.

- Han hadde hengt opp bilder overalt, på badet også. Jeg fikk ikke være i fred på do engang, sier hun i BBC Entertainment-programmet «Alan Carr - Chatty Man».


Cheryl hevder også at Cowell, som også tidligere har blitt beskyldt for å ha et stort ego, hadde fjeset sitt pbulisert med lyskastere utenfor festlokalet, og mat som var formet som bokstavene i hans fornavn.

- Brødet var formet som S-I-M-O og N, sier Cheryl, til latter fra salen.

Først for et halvt år siden svarte Cole på Cowells henvendelser og bestemte seg for å ta opp igjen kontakten med sin tidligere venn, etter at han ba om unnskyldning for å ha gitt henne sparken fra «X Factor».

- Jeg ville ikke jobbe med ham igjen med det første, men å høre hans unnskyldning førte til at livet mitt ble lettere igjen, skriver Cheryl i sin nye biografi.

Alan Carr Chatty Man kan ses på BBC Entertainment hver tirsdag kl. 22.45. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

Se siste utgave av Seoghør.no Weekend her!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kastet en kniv på mannen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer