HARDT UT: Etter netthets mot værdame og programleder Elin Tvedt (t.h.) fikk ikke Trine Grung fortsette i TVNorge.
HARDT UT: Etter netthets mot værdame og programleder Elin Tvedt (t.h.) fikk ikke Trine Grung fortsette i TVNorge.Vis mer

- Jeg fikk ikke sparken

Trine Grung etter TVNorge-jobben.

SEHER.NO: - Jeg har et voldsomt formidlingsbehov. Og mediene vil jo tydeligvis ha meg her, antagelig fordi jeg er annerledes og kontorversiell, sier Trine Grung til VG.

Trine Grung er blant annet kjent som en frittalende blogger, som ofte får oppmerksomhet når hun frittalende forteller hva hun mener om andre kjendiser.

Særlig mye oppmerksomhet fikk hun da hun gikk kraftig ut mot TV2-værdame Elin Tvedts kvalifikasjoner som programleder. Det innlegget kom på forsiden av VG. Ikke lenge etterpå fikk ikke Trine Grung være programleder i TVNorge lenger. 

- Jeg fikk ikke sparken - kontrakten gikk ut. Men det var til det beste, jeg var ikke lykkelig i den jobben. Det er slitsom å bare gå og vente på nye prosjekter, sier Trine til VG Helg i dag.

Nå styrer Trine sin egen hverdag. Et par timer går med til å blogge hver dag. Snart skal hun starte Trine-klubben hvor helse, trening og kosthold skal stå i fokus.

For henne er blogging frihet.

- Det beste er at jeg kan si akkurat hva jeg vil, avslutter hun overfor avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Jeg ble skuffet