<strong>FRESH:</strong> Frp-leder Siv Jensen har prøvd å stumpe røyken en gang før, men denne gangen tror hun imidlertid at hun har klart det for godt... Her avbildet på Nobels fredpris-banketten på Grand Hotel i Oslo før jul.  Foto: Stella Pictures
FRESH: Frp-leder Siv Jensen har prøvd å stumpe røyken en gang før, men denne gangen tror hun imidlertid at hun har klart det for godt... Her avbildet på Nobels fredpris-banketten på Grand Hotel i Oslo før jul. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg fikk ikke sove om natten

Men Siv Jensen tror hun har kommet over uvanen...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Frp-leder Siv Jensen (41) er vant til brennhete debatter, men fremover skal det kun bli ild uten røyk.

Den blonde politikeren har nemlig endelig stumpet røyken, og hun er fast bestemt på å holde seg røykfri. Hittil har prosjektet gått strykende, forteller hun til VG:

- Det har gått veldig fint. Det er bare lykke og glede. Jeg håper det vedvarer, sier hun.

Jensen prøvde å kvitte seg med uvanen allerede i 2008, men ifølge henne selv var forsøket mer halvhjertet på den tiden. Hun benyttet blant annet enhver anledning til å festrøyke, innrømmer hun.
 
Men denne gangen har den frittalende politikeren altså en annen og mer helhjertet innstilling til røykeslutten. Hun har allerede skrytt av viljestyrken sin på Facebook med meldingen «1 måned siden siste røyk, tror jeg har klart å slutte».

Likevel avslører Jensen at det ikke er viljestyrke alene som står bak den foreløpig røykfrie suksessen. Da hun bestemte seg for å slutte begynte hun nemlig med et røykestoppmedikament, Champix:

- Jeg gikk på det i begynnelsen, fordi jeg hadde hørt at mange hadde gode resultater av å bruke det. Men da jeg gikk på det fikk jeg ikke sove om natten, så jeg sluttet.

- Likevel har jeg fortsatt ikke lyst på røyk, bedyrer hun overfor VG. 

Kanskje Siv Jensen klarer å få Frps nestleder Per Sandberg (51) til å stumpe røyken også?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har to sjeler, den ene er min døde tantes 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer