«Skal vi danse 2020»

- Jeg fikk ikke puste

«Skal vi danse»-deltaker Marte Bratberg fikk det hun beskriver som panikkangst under en parkettprøve forrige lørdag.

FIKK PANIKKANGST: Marte Bratberg snakker ut om da hun første gang opplevde panikkangst forrige helg under en av parkettprøvene i TV 2-programmet. Foto: Espen Solli / TV 2
FIKK PANIKKANGST: Marte Bratberg snakker ut om da hun første gang opplevde panikkangst forrige helg under en av parkettprøvene i TV 2-programmet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld er det klart for semifinalen av «Skal vi danse». De tre gjenværende parene Andreas Wahl og Mai Mentzoni, Nate Kahungu og Helene Spilling og Marte Bratberg og Benjamin Jayakoddy, skal alle kjempe om en finaleplass.

Forrige helg havnet sistnevnte dansepar i en duell med Thomas Alsgaard og dansepartneren. Duellen vant, som de fleste har fått med seg, Bratberg. Og da det ble kjent at hun tok seg videre til semifinalen brast hun i gråt.

«SKAL VI DANSE»: Alle de gjenværende deltakerne i «Skal vi danse» har ritualer de sverger til. Her avslører de hva de er. Video: Martine Johansen/Thea Hope/Ingebjørg Iversen Vis mer

- Ordentlig jævlig

Men det var imidlertid noe mer som lå bak det følsomme øyeblikket. Det kommer frem i «Janka og Martes Podkast», som hun har sammen med sin gode venninne Janka Polliani.

Det var VG som først omtalte saken.

I podkasten avslører Bratberg at hun for første gang i livet sitt opplevde å få panikkangst forrige lørdag.

- Sånn ordentlig jævlig, utdyper Bratberg i podkasten.

Overfor VG forklarer imidlertid Bratberg at det er viktig for henne og understreke at hun er forsiktig med å bruke ordet «panikkangst». Dette på bakgrunn av at det ikke ligger noen medisinsk vurdering bak det.

POPULÆR: Benjamin Jayakoddy har blitt en kjent danser i «Skal vi danse», som igjen har ført til flere spekulasjoner rundt han og hans dansepartnere opp gjennom. Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Videre forklarer Bratberg til avisen at hun under en av parkettprøvene forrige lørdag skulle danse den argentinske tangoen for første gang.

Og det var da hun kjente at det knøt seg i brystet.

- Jeg falt ned på parketten og fikk ikke puste, forklarer hun, og legger til at hun og Jayakoddy til slutt kom seg gjennom danseprøvene, men med flere feil.

Skal danse uten publikum

I kveld skal altså Bratberg sammen med de gjenværende deltakerne kjempe om en plass i finalen. Det blir imidlertid en uvant sending da den skal foregå uten publikum i salen.

Da Se og Hør møtte de gjenværende deltakerne tidligere denne uken, innrømmet parene at det kommer til å bli spesielt.

Bratberg forklarte at hun er spent på hvordan det blir å danse uten publikum, da hun beskrev dette som en slags ekstra boost.

SJOKKERT: Det er duket for semifinale i «Skal vi danse», og de tre gjenværende parene jobber alt de kan for å komme seg til finalen neste lørdag. Det er dog litt usikkert om de vil ta noe inspirasjon fra argentinske «Skal vi danse», som byr på bitte litt mer hud enn hva vi er vant til her til lands. Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- I hvert fall når man har gjort det veldig bra og så hører man: «JAA!» Forrige lørdag reiste folk seg og det var så hyggelig! Vi har jo generalprøver før hver sending, og den er alltid uten publikum, så det vel noe sånt på lørdag, sa hun.

- Det er veldig vanskelig å se for seg hvordan det skal være uten publikum. Det føles som en veldig stor støttespiller, la Jayakoddy til.

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke navngi kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer