<strong>UENIGE:</strong> Signe Taubøll (t.v.) hevder hun ikke har fått noen flere modelloppdrag etter «Top Model» fordi hun ble fremstilt som stygg i TV-serien. Her er hun sammen med realitykollegaene Maiken Wahlstrøm Nilssen og Eirin Hagstrøm. Foto: Anders Myhren, Seher.no
UENIGE: Signe Taubøll (t.v.) hevder hun ikke har fått noen flere modelloppdrag etter «Top Model» fordi hun ble fremstilt som stygg i TV-serien. Her er hun sammen med realitykollegaene Maiken Wahlstrøm Nilssen og Eirin Hagstrøm. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

- Jeg fikk ikke en dritt ut av Top Model

Modell-talentet Signe Taubøll hevder realityserien ødela karrieremulighetene hennes.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med «Top Model»-jentene Signe, Maiken og Eirin nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mandag er det klart for finale i årets norske utgave av «Top Model», mellom Claudia Bull (19) og Charlotte-Louise Isachsen (22).

Men tre av årets utslåtte deltakere, Signe Taubøll (18), Maiken Wahlstrøm Nilssen (20) og Eirin Hagstrøm (18) er uenige om hvor stor effekt deltakelsen i TV3-programmet har på modellkarrieren.

- Jeg fikk ikke en dritt ut av «Top Model», fordi de fremstilte meg som stygg. Jeg så ut som en traktorlesbe, sier Signe til Seher.no.

Skoleeleven ga både under og etter innspillingen uttrykk for at hun var meget misfornøyd med at hun ble tvunget til å klippe sitt lange hår helt kort.

Eirin Hagstrøm, er blant den av årets «Top Model»-jenter som har fått mest omtale i media, etter at hun blant annet ble stemplet som «FHM-chubby» av gjestedommer Christer Falck.

Etter at hun ga Falck svar på tiltale i media, har Eirin ifølge henne selv fått flere tilbud, inkludert muligheten til å pryde forsiden i bladet FHM.

Hagstrøm er ikke enig i Taubølls svartmaling av «Top Model»-livet.

- Setter man seg inn i det, så vet man hva man går til. Det er masse vi har muligheter til nå, som vi ikke ville hatt muligheten til, hvis det ikke var for «Top Model», sier hun til Seher.no.

Det får Signe til å reagere.

- Det er fordi du ble fremstilt som pen. Ingen ringer meg, fordi jeg var skikkelig stygg der inne, sier hun.

«Top Model» ser du på TV3 mandager kl. 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De har klippet vekk all kranglingen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer