- Jeg fikk høre mye dritt fra ham

Martine trivdes ikke i huset og valgte å forlate «Gullungene».

KVALM: I episoden forteller Martine at hun ble kvalm bare hun oppholdt seg i samme rom som Simen Derås. Foto: TVNORGE
KVALM: I episoden forteller Martine at hun ble kvalm bare hun oppholdt seg i samme rom som Simen Derås. Foto: TVNORGE Vis mer
SEHER.NO: Torsdag var det klart for nok en episode av «Gullungene» på TVNorge, hvor seks arbeidssky og bortskjemte ungdommer blir kastet ut hjemmefra og flytter inn sammen.

Men ikke alle trivdes like godt i huset. Martine Sæter (20) valgte nemlig å forlate resten av «Gullungene» i torsdagens episode.

- Jeg har ganske lyst til å reise hjem. Jeg synes det er kjipt å bo her i et hus og bare høre dritt 24 timer i døgnet. Jeg synes det er veldig slitsomt å bo så nære mennesker som er slemme mot deg, sa hun i episoden.

20-åringen fra Nesoddtangen mente det spesielt var Simen Derås (23) som oppførte seg ufint mot henne.

- Det var mange faktorer som gjorde at valgte å forlate huset. Det var mye krangling og uenigheter med produksjonen, og hele oppholdet var noe helt annet enn det jeg hadde forventet meg. Og det som toppet kaken var jo all den dritten jeg fikk høre fra Simen. Akkurat der og da ville jeg trengt støtte, så det ble litt for mye for meg når jeg bare fikk høre negative ting. Så jeg trivdes rett og slett ikke så godt inne i huset, sier hun til Seher.no.

20-åringen bodde før serien ble spilt inn sammen med sin stefar og mor og var vant til å få det som hun ville.

- Inne i huset var vi jo i en veldig spesiell og presset situasjon, hvor alle følelser som irritasjon, sinne og lignende ble ekstra forsterket, og fra Simen sin side så gikk det ekstra hardt ut over meg. Det likte jeg ikke.

I episoden langet hun ut mot Derås, og hevdet hun ble kvalm bare de to oppholdt seg i samme rom.

- Jeg kommer nok aldri til å møte noen jeg misliker så mye som Simen. Jeg synes ikke han er snill, jeg synes ikke han er ærlig. Jeg synes ikke han er morsom. Jeg synes ikke han har noe interessant å komme med. Jeg har ingenting positivt å si om Simen. Bare han snakker eller er i sammen rom som meg, blir jeg kvalm.

Til Seher.no forklarer Martine nå at hun nå har skværet opp med Derås.

- Simen er en grei gutt, men alle har sine negative sider. Han har bedt om unnskyldning for at han var litt hard mot meg. Så etter jeg forlot huset har vi hatt god kontakt, og vi er venner nå, sier Sæter.

Seher.no har ikke lykkes å komme i kontakt med Simen Derås.

«Gullungene» sendes på TVNorge torsdager klokken 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her bryter de loven på TV