- Jeg fikk høre at jeg var anorektisk

Hollywood-stjernen Keira Knightley vil advare barn om å følge i hennes fotspor.

LYKKELIG GIFT: I mai i fjor sa Keira Knightley ja til musikeren James Righton. Skuespilleren ønsker seg gjerne barn, men ser helst at de velger et annet yrke enn hva hun selv har gjort.

 Foto: All Over Press
LYKKELIG GIFT: I mai i fjor sa Keira Knightley ja til musikeren James Righton. Skuespilleren ønsker seg gjerne barn, men ser helst at de velger et annet yrke enn hva hun selv har gjort. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Keira Knightley (29) startet skuespillerkarrieren sin allerede som barn. Men å vokse opp i søkelyset har vært alt annet enn lett for henne.

I et intervju med Elle magazine forteller Hollywood-stjernen at hvis hun noen gang får en datter, så vil hun prøve å overtale henne til aldri å følge i hennes fotspor.

- Jeg vil med 150 millioner trilloner prosent sjanse prøve å snakke henne fra å bli skuespiller, forteller hun til bladet, ifølge UsWeekly.com.

- Tenårene burde alle gå gjennom helt privat. Man burde gå ut å drikke seg fra sans og samling, havne i idiotiske situasjoner, og gjøre feil. Det er det den perioden av livet handler om, sier hun.

Aktuell med tre filmer

Selv om Knightley hevder at hun ikke angrer på at hun havnet i filmbransjen og ikke ville gjort noe annerlendes dersom hun hadde hatt mulighet, så innrømmer hun at det var vanskelig å la kritikk prelle av seg.

- I en lang periode var alt journalister sa til meg: «Du er anorektisk, en dårlig skuespiller og folk hater deg». Slike ting er ikke så lett å høre for en tenåring eller noen som er tidlig i 20-årene.

Til tross for sårende bemerkninger og tunge perioder, så har Keira fortsatt å fylle CV'en med store filmer. Bare i år er hun aktuell med tre.

I action-thrilleren «Jack Ryan: Shadow Recruit» spiller hun mot Kevin Costner og Chris Pine. I tillegg har den romantiske komedien «Begin Again» premiere i slutten av måneden, og dramakomedien «Laggies» i september.

Snart er Keira aktuell i filmen «Begin Again». Her spiller hun mot blant annet Adam Levine (bildet) og Mark Ruffalo. Foto: All Over Press
Snart er Keira aktuell i filmen «Begin Again». Her spiller hun mot blant annet Adam Levine (bildet) og Mark Ruffalo. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Keira hadde på seg brudekjolen på fest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer