- Jeg fikk høre at det ikke så bra ut

«Idol»-Bianca fikk streng beskjed om at én ting ikke var lov å ha på seg på scenen.

IKKE SKULDERPUTER: Idol-deltageren sier hun gjerne skulle hatt på seg skulderputer på scenen. Det fikk hun ikke lov til av stylistene. Foto: Stella Pictures
IKKE SKULDERPUTER: Idol-deltageren sier hun gjerne skulle hatt på seg skulderputer på scenen. Det fikk hun ikke lov til av stylistene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med Bianca Skoglie Lal nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag stod «Idol»-deltageren Bianca Skoglie Lal (16) nok en gang på scenen i den populære TV 2-konkurransen, da hun fremførte «Walking in Memphis» til gode dommerkritikker. Likevel holdt det ikke, og Bianca måtte gråtende innse at hun røk ut av «Idol».

Etter at finalene kom igang, får «Idol»-deltagerne hjelp av stylister til å velge ut hva de skal ha på seg når de står på scenen. Men Bianca fikk beskjed om at det er én ting hun absolutt ikke kunne ha på seg da hun viste seg fram for det norske folk.

- Jeg får ikke lov til å ha på skulderputer. Jeg har fått høre at det ikke ser bra ut, fordi det ser ut som om det henger forover. Jeg synes det er trist, fordi jeg liker å ha det på meg. Jeg skulle gjerne ønske jeg fikk lov til å gå med det på scenen, sier hun til Seher.no.

Skoglie Lal forteller at hun ikke har blitt mer kroppsbevisst etter at hun ble med i «Idol», tross den store medieinteressen. Snarere tvert imot.

- Nei, absolutt ikke. Jeg har faktisk blitt mindre kroppsfiksert. Jeg har kommet til et punkt der jeg føler meg vel som person. Vi deltagere får hverandre til å føle oss vel. Jeg var opptatt av kropp før, men jeg er det ikke nå lenger.

Likevel er det viktig for 16-åringen å føle seg komfortabel i de klærne hun står i på scenen.

- Det er superviktig. Hvis jeg ikke føler meg vel, klarer jeg ikke å yte mitt aller beste. Klærne er noe av det viktigste med framførelsen, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor nekter TV 2 å avsløre stemmetallene[obj:media:10290]