<strong>KJÆRLIGHETSSORG:</strong> Justin Bieber synes fremdeles det er vanskelig å snakke om eks-kjæresten Selena Gomez. Her fra årets MTV Video Music Awards hvor han opptrådte 31. august.  Foto: SipaUSA
KJÆRLIGHETSSORG: Justin Bieber synes fremdeles det er vanskelig å snakke om eks-kjæresten Selena Gomez. Her fra årets MTV Video Music Awards hvor han opptrådte 31. august. Foto: SipaUSA Vis mer

- Jeg fikk hjertet mitt knust

Justin Bieber avslører at han fremdeles prøver å komme over Selena Gomez.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I tre år var Justin Bieber (21) i et høyprofilert forhold med popstjerne-kollega Selena Gomez (23).

En hel verden fulgte hvert eneste steg de to unge artistene tok, og fikk med seg alle opp- og nedturene duoen gikk gjennom.

Etter en rekke brudd og gjenforeninger ble det slutt for siste gang mellom dem i 2013, og Bieber har i løpet av det siste året blitt koblet til både Kendall Jenner (19), Miranda Kerr (32) og sist til «Playboy»-modellen Xenia Deli (25), som spiller i hans nyeste musikkvideo «What Do You Mean?» 

Nå forteller ungpikeidolet derimot at han fremdeles er singel.

- Jeg har ikke vært i et forhold på en stund nå. Jeg slapper bare av på egenhånd, røpet han i radioprogrammet «The Kyle and Jackie O Show» tirsdag, ifølge Usweekly.com.

- Jeg er en «kjærestegutt». Jeg elsker å være forelsket, og jeg elsker å kose, men jeg fikk hjertet mitt knust, så nå fokuserer jeg på å lege meg selv.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FRA LYKKELIGE TIDER:</strong> Forholdet til popstjernene Justin Bieber og Selena Gomez fikk enorm medieoppmerksomhet. Her er duoen sammen under Vanity Fairs Oscar-fest i Hollywood i 2011. Foto: Reuters
FRA LYKKELIGE TIDER: Forholdet til popstjernene Justin Bieber og Selena Gomez fikk enorm medieoppmerksomhet. Her er duoen sammen under Vanity Fairs Oscar-fest i Hollywood i 2011. Foto: Reuters Vis mer

Ville ikke snakke om eksen

Etter å ha delt de personlige følelsene sine med lytterne, la han raskt til:

- Jeg har hatt et par øl, kanskje jeg er litt for åpen nå.

Da programlederne spurte ham om Selena, svarte han følgende:

- La oss ikke snakke om det.

Biebers uttalelser kommer kort tid etter at Gomez også lettet på sløret om det trøblete av-og-på forholdet.

- Jeg trodde ikke jeg gjorde noe galt ved å forelske meg. Det er et enormt press og prøve å fremstå som det perfekte paret, for deretter å bli ødelagt av media fordi det selger bra. Alt dette blir raskt mer vanskelig når man er tenåring i tillegg, sa hun i august.

LES OGSÅ: Derfor knakk Bieber sammen på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer