- Jeg fikk hjernesvulst på grunn av mobilen

Rockestjernen Sheryl Crow innså at noe var galt, da hun ikke lenger husket teksten til sine egne sanger.

ADVARER MOT MOBILBRUK: Sheryl Crow er overbevist om at hun fikk en svulst på hjernen på grunn av at hun har snakket mye på gamle mobiltelefoner. Foto: All Over Press
ADVARER MOT MOBILBRUK: Sheryl Crow er overbevist om at hun fikk en svulst på hjernen på grunn av at hun har snakket mye på gamle mobiltelefoner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Sheryl Crow (50) fikk sitt livs sjokk, da hun ved en tilfeldighet oppdaget at hun hadde fått en svulst på hjernen.

Etter nærmere undersøkelser kunne «Soak up the sun»-sangerinnen puste lettet ut, da det viste seg at svulsten var godartet, men da hun tirsdag var gjest på talkshowet til journalisten Katie Couric, benyttet hun likevel anledningen til å advare folk mot å snakke mye i mobiltelefoner.

Sheryl er nemlig overbevist om at hennes svulst er et resultat av mye mobilbruk.

- Jeg fikk hjernesvulst på grunn av mobilen. Ingen leger vil bekrefte det, men jeg har en teori om at den kan knyttes til noe sånt. Jeg pleide å bruke masse tid på den gamle typen mobiltelefoner.

Crow oppdaget svulsten etter at hun merket at hukommelsen begynte å svikte.

- Jeg begynte å glemme teksten til sangene mine og fryktet at jeg hadde fått Alzheimer i ung alder, sier Crow, som i 2006 også ble rammet av brystkreft.


Nå beroliger hun fansen med at hun kommer til å bli frisk.

- Jeg er så glad for all støtten jeg har fått, men jeg har det faktisk bra.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:  - Jeg har en svulst på hjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer