<strong>PLAYER OG SKJØRTEJEGER:</strong> Da André Villa møtte sin nåværende kjæreste måtte han finne på helt andre triks enn han brukte som skjørtejeger.  Foto: Joerg Mitter Global-Newsroom
PLAYER OG SKJØRTEJEGER: Da André Villa møtte sin nåværende kjæreste måtte han finne på helt andre triks enn han brukte som skjørtejeger. Foto: Joerg Mitter Global-Newsroom Vis mer

- Jeg fikk henne ikke med på hotellrommet

Dermed måtte idrettsstjernen André Villa finne på noe annet for å kapre vakre Micha.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Motocross-stjernen André Villa (28) har på veien til å bli verdensstjerne brukket 23 bein i kroppen og er full av arr. Kjæresten, danske Micha Thyge (26), traff han under et oppvisningsshow i Herning i februar 2005 da han kjørte og hun jobbet med arrangementet.

- På den tiden var jeg en player og jaktet på damer. Jeg pratet med henne under hele etterfesten og ville ha henne med på hotellrommet. Sånn ble det ikke, så jeg måtte finne på noe annet, sier André Villa til Dagbladet Fredag.

Vågå-gutten, som har blitt kåret til Norges mest sexy av Det Nye, inviterte henne på besøk til Spania i april samme år. Tre måneder seinere var de samboere.

- Jeg skjønte fort at det var noe spesielt med Micha. Så da var det ikke gamle spillet verdt å spille lenger, sier Villa til magasinet.

Siden da har Micha satt modelljobbing og utdannelse på vent for å lage mat, fikse papirarbeid,
filme løp og tilrettelegge for motocrosskjøreren, ifølge Dagbladet Fredag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun er brudepike i Romørens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer