Ronny Brede Aase:

- Jeg fikk helt panikk

Radioprofilen forteller om frieriet - som ikke ble helt som planlagt.

FORLOVET: I midten av juli delte Ronny Brede Aase og Tuva Fellman nyheten om at de hadde forlovet seg. Nå forteller førstevnte historien om hvordan frieriet skjedde. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: I midten av juli delte Ronny Brede Aase og Tuva Fellman nyheten om at de hadde forlovet seg. Nå forteller førstevnte historien om hvordan frieriet skjedde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av juli kunne P3-kjæresteparet Ronny Brede Aase (32) og Tuva Fellman (32) dele en gledelig nyhet på Instagram, da de begge la ut hvert sitt bilde der en glitrende diamantring kom til syne på sistnevntes høyre ringfinger.

«Ronny har spurt om vi skal gifte oss. Jeg svarte ja», skrev Tuva til sitt bilde, mens Ronny skrev: «Fellmann og jeg går for hele livet sammen».

Da «P3Morgen» returnerte til radioen denne uken, kunne Ronny dele historien om frieriet med lytterne.

Det er til stor jubel fra kollegene Silje Nordnes (34) og Markus Neby (27) at Ronny innleder det hele med å si at han har forlovet seg i løpet av sommerferien.

Da Se og Hør møtte paret i forkant av ferien, kunne de fortelle at de i år for første gang skulle tilbringe store deler av ferien fra hverandre. Mye tyder på at det er nettopp dette som gjorde at Ronny omsider gikk ned på kne og fridde til kjæresten:

- Det jeg tenkte var at vi har jo bedrevet et avstandsforhold lenge, også har vi jo nå bodd sammen i ett og et halvt år, og plutselig i sommer var første gang jeg var lenge borte fra min kjære, og da kjente jeg sånn at: «Hm, ja, det er noe som mangler her», forteller Ronny entusiastisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer