- Jeg fikk fullstendig jernteppe

Lærerstudenten Mari er forberedt på kommentarer etter Obama-tabben i «Paradise Hotel».

FIKK HJERNETEPPE: Deltakeren Mari Heggen sier til Seher.no at hun er forberedt på en del spøkefulle kommentarer, etter at hun og fem andre Paradise-jenter ikke klarte å svare på hvilket parti USAs president Barack Obama representerer. Det førte til e Foto: TV3
FIKK HJERNETEPPE: Deltakeren Mari Heggen sier til Seher.no at hun er forberedt på en del spøkefulle kommentarer, etter at hun og fem andre Paradise-jenter ikke klarte å svare på hvilket parti USAs president Barack Obama representerer. Det førte til e Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Stemningen blant guttene ble høy i tirsdagens episode av realityserien «Paradise Hotel», da de kvinnelige deltakerne ga alt i kampen om å bli kåret til «Miss Paradise».

Men om Paradise-guttene jublet høyt over jentenes lettkledde dansing rundt en strippestang, ble hverken de eller TV-seerne imponert av jentenes politiske kunnskaper.

Karoline Berget (21) var nemlig den eneste av de sju jentene som visste at USAs president Barack Obama representerer det demokratiske partiet.

- Det var utrolig flaut. Jeg er forberedt på at jeg får en del spøkefulle kommentarer etter dette. Jeg håpet at ingen andre skulle klare det, etter at jeg bommet.

Jeg visste det jo, men fikk fullstendig jernteppe fordi jeg var så nervøs. Det ble ikke noe bedre av at jeg var første jente ut, sier deltakeren Mari Heggen (20) til Seher.no.


Trondheimsjenta er i ferd med å utdanne seg til allmennlærer men har bestemt seg for å ta en pause fra studiene i kjølvannet av «Paradise Hotel».

Mari hevder hun aldri har vært nær en strippestang før eller etter Paradise-konkurransen.

- Jeg var så nervøs at jeg kastet opp i en blomsterpotte før jeg skulle prøve meg. Det var kjempeflaut og jeg må nok sitte med en pute foran ansiktet når jeg ser det igjen.

Men jeg tar det med godt humør, man kan ikke gjøre noe annet. Og jeg kommer aldri til å glemme svaret igjen, sier hun og ler.

Petter Holmbakken (22), som fant på spørsmålet til Paradise-jentene, innrømmer at han ble litt overrasket over at seks jenter ikke ante hvilket parti Obama representerer.

- Han har jo vært i mediene hele tiden, så det var litt overraskende. Men uansett, så var «Miss Paradise» en stor opplevelse. Det er definitivt et av høydepunktene jeg husker best, sier han til Seher.no.

Jentene kunne imidlertid trøste seg med at de ifølge deltakeren Niklas Vindel (24) ikke var noe dårligere enn Paradise-gutta.

- Jeg tror ingen av oss visste svaret, utenom Petter, sa han til Paradise-kameraene.


Ble overrasket

Kveldens største overraskelse fikk imidlertid «Paradise Hotel»-deltakerne da tidligere utstemte Victoria Norrman overraskende kom inn igjen på skandale-hotellet.

Det fikk Karoline Berget (21) til å juble.

- Jeg var glad for å få henne inn igjen. Jeg hadde jo håpet på det, fordi vi hadde god kontakt før hun gikk ut, men man aner jo ingenting av hva som vil skje, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Paradise-Karoline: - Jeg var sikker på at jeg skulle dø