- Jeg fikk følelser for Vida Lill

Tårevått da Stian Thorbjørnsen måtte hjem fra «Paradise Hotel».

BEKREFTER FØLELSER: Thorbjørnsen sier Vida Lill Gausemel Berge er den beste jenta han noen gang har møtt. Foto: TV3
BEKREFTER FØLELSER: Thorbjørnsen sier Vida Lill Gausemel Berge er den beste jenta han noen gang har møtt. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av «Paradise Hotel», var det Stian Thorbjørnsen (29) som måtte forlate hotellet. Det skjedde etter en dramatisk parseremoni, der fredede Mads Larsen stilte seg bak 29-åringens partner, Vida Lill Gausemel Berge.

Da det ble klart at Thorbjørnsen måtte hjem, brøt Gausemel Berge og Christina Johannessen ut i gråt. Men Stian syntes selv ikke det var så ille.

- Jeg synes faktisk ikke det var så kjipt å ryke ut så tett på finalen. Alt over én uke på hotellet var en bonus for meg. Det er klart det var litt kjedelig, men etter å ha levd inne i den boblen så lenge, var det ikke så ille. Det verste med å ryke ut var frykten for å møte hverdagen igjen. Mads spilte spillet, jeg er ikke bitter på ham. Han hadde sagt det hele tiden at han ville gjøre det på den måten. Jeg synes det var en bra måte å ryke ut på, sier Thorbjørnsen til Seoghør.no.

Thorbjørnsen og Gausemel Berge hadde en svært god kjemi etter at hun kom inn i «Paradise Hotel». Stian avslører at han fikk følelser for romkameraten sin.

- Jeg fikk definitivt følelser for Vida, og ble veldig glad i henne. Hun er den beste jenta jeg noen gang har møtt. Men vi er bare venner, sier han.


Tidligere i konkurransen havnet Stian i senga sammen med Vida og Mads, der Vida onanerte guttene under lakenet. De døpte sengeaktiviteten for en «Petter Northug», men Thorbjørnsen forteller at det ikke har kommet så mange reaksjoner på det i etterkant.

- Det har vært noe, men det har faktisk ikke kommet så mange reaksjoner på akkurat det. Men jeg synes folk burde gjøre dette, og hvis jeg har klart å skape en landsomfattende trend, er det jo bare hyggelig, sier han til Seoghør.no.

Avslutningsvis i «Paradise Hotel»-episoden sier Stian oppholdet på hotellet reddet livet hans.

- Akkurat det var store ord av Thorbjørnsen. Men i løpet av oppholdet fikk jeg en sosial trening jeg virkelig trengte. Jeg var så bundet til sofaen og Facebook, men i løpet av Paradise Hotel begynte alt å gå på skinner. Det var som å være 18-19 år igjen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg orker ikke å se dette igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer