SAMMENBRUDD: - I går fikk jeg et nervøst sammenbrudd og begynte å slå i veggen (!) helt til hendene mine begynte å blø, skriver artisten på Facebook-siden sin. Foto: Anders Myhren / Seher.no
SAMMENBRUDD: - I går fikk jeg et nervøst sammenbrudd og begynte å slå i veggen (!) helt til hendene mine begynte å blø, skriver artisten på Facebook-siden sin. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Jeg fikk et nervøst sammenbrudd

Alexander Rybak slo i veggen til hendene blødde...

SEHER.NO: Det har snart gått et år siden Alexander Rybak (23) vant Europas musikkhjerter i Eurovision-finalen i Moskva, og sammen med suksessen kom også en enorm popularitet blant fans verden over.

23-åringen har knapt hatt en fridag siden sirkuset startet, og nå kan det se ut som om det har toppet seg for "Fairytale"-stjernen.

Torsdag kveld skrev Rybak på Facebook-siden sin at han hadde fått et nervøst sammenbrudd.

 "Kjære Facebook-venner, vær så snill å gi meg en pause. Ikke skriv noen meldinger til meg eller Kjell Arild akkurat nå, jeg er i store problemer nå. I går fikk jeg et nervøst sammenbrudd og begynte å slå i veggen (!) helt til hendene mine begynte å blø. De store gutta er imot meg, mens dere krever hele verden av meg. Men tro meg, alt ordner seg."
 
Rybak har tidligere fortalt til Se og Hør at det etter Melodi Grand Prix-seieren i Moskva i mai har vært et hardkjør mot kroppen.

- Jeg har besvimt på scenen. Eller jeg sto i halvsvime i et halvt minutt. Det var et varselstegn. Jeg har lært meg hva jeg kan si nei til. Konserter skal man ikke avlyse, mens intervjuer kan man kutte ut. Da skuffer man bare en person, sa han til bladet i desember.

I det samme intervjuet fortalte 23-åringen også at han ble lurt at sitt eget management til å gå til psykolog etter en av hans mest hektiske konsertperioder.
 
- Det er noe managementet mitt ville at jeg skulle gjøre for å sikre seg at alt var i orden. De fortalte meg faktisk at jeg skulle ha en sangtime, men plutselig satt jeg hos en psykolog.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Avslører vennejakt på Facebook