Kylie Minogue og Joshua Sasse:

- Jeg fikk et nervøst sammenbrudd etter at forholdet tok slutt

49-åringen åpner opp om den vanskelige tiden etter bruddet med eksforloveden.

SORGPROSESSEN: Den austraske artisten Kylie Minogue åpner opp om sorgen etter bruddet med eksforloveden i et nylig intervju med The Times. Foto: NTB Scanpix
SORGPROSESSEN: Den austraske artisten Kylie Minogue åpner opp om sorgen etter bruddet med eksforloveden i et nylig intervju med The Times. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den australske sangeren og låtskriveren Kylie Minogue (49) forteller åpenhjertig om den vanskelige tiden etter bruddet med skuespiller Joshua Sasse (30), og beslutningen om å ikke få egne barn i et nylig intervju med The Times.

Det var i februar i fjor at Kylie tok bladet fra munnen og bekreftet bruddet med sin daværende forlovede Joshua på Instagram-profilen sin.

Forlovelsen ble brutt etter tre år sammen.

I innlegget takket hun fansen for støtten og skrev at hun og Joshua kun ønsket det beste for hverandre:

«Takk for deres kjærlighet og forståelse etter nyheten om at Josh og jeg har bestemt oss for å gå hver til vårt. Vi ønsker kun det beste for hverandre mens vi begir oss mot nye horisonter» skrev artisten til et bilde av en vakker soloppgang.

Men ifølge The Sun var Kylie helt knust etter at hun kastet ut Joshua fra hjemmet sitt i London. Bruddet skal ha kommet i kjølvannet av Kylies mistanker om at hennes daværende forlovede var utro mot henne.

- Hun er helt ødelagt, hjertet hennes er fullstendig knust. Hun trodde virkelig at han var den rette, men nå stoler hun ikke på ham lenger, hevdet en kilde.

Saken fortsetter nedenfor.

Aldri siktet etter giftemål

I intervjuet med The Times forteller Kylie at hun valgte å reise til Thailand for å føle seg bedre etter bruddet med forloveden.

- Jeg reiste dit for å helbrede meg selv, og da kom jeg frem til at jeg ikke var i den rette relasjonen, sier hun til magasinet.

- Jeg fikk et nervøst sammenbrudd etter at forholdet vårt tok slutt, innrømmer hun videre, ifølge Expressen.

I intervjuet avslører hun at selv om hun og Joshua var forlovet, har et giftemål aldri vært noe hun har siktet etter.

- Jeg har aldri vært den kvinnen eller jenta som drømmer om å gå mot alteret, sier Kylie.

Vil ikke ha egne barn

I intervjuet forteller sangfuglen også at musikken og arbeidet med hennes nye album har hjulpet henne mye gjennom sorgprosessen.

49-åringen deler en svært personlig beslutning i intervjuet og avslører at hun har bestemt seg for å ikke få egne barn.

- Selvfølgelig har jeg lurt på hvordan det ville være, men min skjebne er min skjebne, og jeg klarer ikke å forestille meg at jeg skulle bli gravid gjennom et mirakel akkurat nå i livet mitt. Jeg lurer på hvordan jeg skulle klare det? sier Kylie til The Times.

Forloveden var gift med en annen

Kun kort tid etter at den brutte forlovelsen mellom Kylie og Joshua ble kjent, meldte The Sun at Joshua angivelig skal ha vært gift med en annen kvinne da han møtte Kylie.

Sangeren og den 20 år yngre Joshua møtte hverandre nemlig under innspillingen av TV-serien «Galavant».

Og ifølge nettstedet skal skuespilleren på det tidspunktet ha vært gift med italienske Francesca Cini, som han også har sønnen Sebastian Sasse sammen med.

- Alle på settet ble overrasket da Kylie og Joshua ble sammen, for det var en kjent sak at han var gift, uttalte en kilde som skal ha jobbet på filmsettet.

The Sun skrev at Joshua og ekskona Francesca skal ha gått hver til sitt like etter at sønnen Sebastian ble født, men at de ble gjenforent kort tid etter.

- Han snakket om kona og sønnen hele tiden og hadde på seg gifteringen under innspillingen. Ringen ble først fjernet da forholdet mellom Joshua og Kylie ble såpass seriøst at de turte å vise seg sammen offentlig, sa kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

UTRO: Det ble lenge spekulert i om grunnen til den brutte forlovelsen mellom Kylie og Joshua var utroskap. Foto: NTB Scanpix
UTRO: Det ble lenge spekulert i om grunnen til den brutte forlovelsen mellom Kylie og Joshua var utroskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var mange som spekulerte i om hva årsaken til den brutte forlovelsen var, og det er flere kilder som hevdet at Joshua, som nevnt tidligere, var utro mot Kylie med Francesca.

- Kylie insisterte tidligere på at hun aldri skulle involvere seg med en gift mann. Hadde hun holdt seg til den innstillingen, hadde hun kanskje sluppet å bli såret, fortalte kilden til nettstedet.

Var på date med eksen

Under et halvt år etter at forlovelsen med Joshua ble brutt, så det ut til at Kylie hadde funnet lykken på ny, men denne gangen med en gammel flamme.

Fra 2002 til 2007 var nemlig 49-åringen sammen med skuespiller Olivier Martinez (52). Men etter fem år gikk duoen hver til sitt.

I juni meldte The Sun at den tidligere duoen hadde funnet tilbake til hverandre etter en romantisk date i Hollywood.

Kylie skal angivelig ha kysset franskmannen, og en kilde fortalte til nettstedet at duoen så svært forelsket ut.

- Olivier kom først, før Kylie ankom i en sexy, knelang olakjole, sa kilden og la til at det var god stemning mellom paret.

- De så glade ut for å se hverandre og de klemte og kysset før de satte seg.​

​I løpet av middagen skal ikke stjernene ha klart å holde hendene borte fra hverandre. Verken Kylie eller Olivier har kommentert ryktene om at de skal ha funnet tonen på ny.

Olivier Martinez var tidligere gift med filmstjernen Halle Berry (51), men lykken tok slutt for et par år siden.

LES OGSÅ: - Urettferdig at kvinner skal få tyn for slike ting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer