Foto: Scanpix / Se og Hør
Foto: Scanpix / Se og Hør Vis mer

- Jeg fikk et kyss av Charlie Sheen

Superstjernen lot seg sjarmere av Lotto-Ingeborg i Athen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjor giftet Lotto-programleder Ingeborg Myhre (40) seg med samboeren Ryan Ludlow (35), etter at han i 2013 gikk ned på kne da de var på ferie i hjemlandet hans, Australia.

– Det var veldig romantisk og skjønt! Jeg er overlykkelig og trodde aldri det skulle skje nå. Jeg ble kjempeoverrasket, sa blondinen da frieriet ble kjent.

I dag er hun altså lykkelig gift, men før Ryan rakk å sette en ring på fingeren hennes, opplevde hun å bli kysset av en stor Hollywood-stjerne.

– Jeg møtte Charlie Sheen i Athen som 17-åring. Jeg fikk et kyss av ham, har TV-profilen tidligere fortalt til Se og Hør.

KYSSET LOTTO-INGEBORG: Da Lotto-programlederen traff skandaleombruste Charlie Sheen som 17-åring, fikk hun et kyss av stjernen. Her er han i en scene fra "Two And a Half Men" med kollega Jon Cryer. Foto: Scanpix
KYSSET LOTTO-INGEBORG: Da Lotto-programlederen traff skandaleombruste Charlie Sheen som 17-åring, fikk hun et kyss av stjernen. Her er han i en scene fra "Two And a Half Men" med kollega Jon Cryer. Foto: Scanpix Vis mer

Opplevelsen med den ni år eldre filmstjernen gjorde imidlertid ikke det helt store inntrykket på TV-profilen.

– I dag ville jeg aldri ha kysset ham, men heller Tom Cruise eller Hugh Jackman, fortsatte hun.

Saken fortsetter under bildet.

Bryllupsreisen gjorde store utslag på badevekta

Etter at bryllupet sto i fjor, dro Ingeborg og Ryan på bryllupsreise – og der koste de seg litt ekstra, noe hun også merket på vekten da hun kom hjem.

- Vi gjorde ingenting. Vi bare drakk champagne, badet og solte oss. Spiste masse. Jeg la på meg fire kilo på fem dager. Vi har det veldig gøy sammen, sa hun til Her og Nå den gang.

Paret har sønnen William (3) sammen, og Ingeborg har datteren Elise (9) fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Han er bedre enn hvilken som helst Lotto-gevinst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer