- Jeg fikk et godt øye til noen av dem

«Farmen»-deltageren falt pladask under TV-innspillingen.

<strong>FLØRTET:</strong> - Det var bare litt gøy for meg å dagdrømme litt, jeg er halvflørtende av natur og prøvde bare å være i godt humør, sier Hanne Linnesholm, som så sitt snitt til å flørte med produksjonen under innspillingen av «Farmen», til Seher.no Foto: Anders Myhren/Seher.no
FLØRTET: - Det var bare litt gøy for meg å dagdrømme litt, jeg er halvflørtende av natur og prøvde bare å være i godt humør, sier Hanne Linnesholm, som så sitt snitt til å flørte med produksjonen under innspillingen av «Farmen», til Seher.no Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I TV 2-programmet «Farmen» er Sandefjord-jenta Hanne Linnesholm (23) en av 13 gjenværende deltagere som gir alt for å gå helt til topps i programmet, og med det få med seg premiene til en verdi av om lag 1,2 millioner kroner.

Romantikken blomster i årets «Farmen»-utgave. Helt tydelig er det at Synne Bolstad (22) og Morten Emil Bergan (21) har hete følelser for hverandre. Denne uka ble det også kjent at varmebølgen også har bredt seg også over Kristin Glück Evensen (31) og Kim Krantz Hagen (27).

Men også Hanne Linnesholm er romansesyk under årets «Farmen». Men til Seher.no avslører hun at det ikke var i forhold til noen av de andre deltagerne...

- Jeg fikk et godt øye til noen i produksjonen, smiler hun til Seher.no.

- Kamerafolket altså?

- Ja, man begynner liksom å kikke litt. I starten av innspillingen var de liksom greit søte, men etter hvert ble de jo bare kjempekjekke...


Til Seher.no modererer derimot Linnesholm seg noe etterpå. «Noen» blir nemlig til «i hvert fall én».

- Det hadde nok mye med settingen å gjøre, alle følelser er jo i høyspenn hele tiden. Har man en god kjemi der inne blir alt ganske mye forsterket. Men nei, jeg er ikke noe mer glad i menn enn noen andre, forteller hun.

Flørtingen med kamerafolket på «Farmen»-settet ga derimot ikke resultater for Hanne, som heller ikke fikk så mye respons da det pågikk.

- Nei, jeg fikk absolutt ikke så mye respons, produksjonsfolkene var veldig proffe. Dessuten hadde de vel kjærester hele gjengen. Uansett, det var bare litt gøy for meg å dagdrømme litt, jeg er halvflørtende av natur og prøvde bare å være i godt humør, sier Hanne Linnesholm til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV 2 avviser «Farmen»-tabbe  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer