- Jeg fikk en stor byll under øyet

Men det var ikke den eneste årsaken til at Linn Skåber ventet så lenge med ny serie... Se video!

PÅ TV MED BYLL: - Marit Åslein var jo kjempeglad for den byllen, sier Linn Skåber til Seher.no. Dette bilde er hentet fra den siste episoden av «Hjerte til hjerte» sesong én. Produksjonen har for øvrig prøvd å skjule byllen så godt de kan. Foto: NRK
PÅ TV MED BYLL: - Marit Åslein var jo kjempeglad for den byllen, sier Linn Skåber til Seher.no. Dette bilde er hentet fra den siste episoden av «Hjerte til hjerte» sesong én. Produksjonen har for øvrig prøvd å skjule byllen så godt de kan. Foto: NRK Vis mer
Se video med Linn Skåber nederst i saken!

SEHER.NO: I disse dager sendes den norske komikeren og skuespilleren Linn Skåbers (40) andre sesong av «Hjerte til hjerte» på NRK1. Denne gangen er dem blide TV-kjendisen med i Maridalsspelet, noe som mildt sagt byr på store utfordringer - ikke bare for henne selv...

Utfordringer, det hadde Skåber også under innspillingen av den første sesongen av serien, som ble sendt på TV i 2007. Den gangen handlet serien om Linns forsøk på å gi ut en bok.

Når Seher.no møtte 40-åringen i forbindelse med førpremieren av «Hjerte til hjerte - Spelet» på Latter i Oslo i forrige uke, avslører Skåber at hun en dag - under innspillinen av sesong én - våknet med en stor byll under øyet.
 
Fra scenen litt tidligere sa skuespilleren at årsaken til at oppfølgersesongen kommer så lenge etter den første, rett og slett er fordi hun måtte slanke seg.
 
- Ja, jeg måtte slanke meg. Det er fordi jeg synes at jeg ser så utrolig fæl ut i den forrige serien. Men det er også fordi jeg fikk en stor byll under øyet, det hjalp jo ikke akkurat. Men Marit Åslein (regissør, red. anm) var jo kjempeglad for den byllen, smiler Linn Skåber til Seher.no.

- Hva kom den byllen av, Linn?

- Det aner vi ikke. Det er helt uforklarlig.

 - Og hvordan fikk du den vekk?

- Jeg husker ikke helt, men jeg tror jeg var til lege og greier. De andre var uansett veldig fornøyd med at den oppsto, slik at jeg bare ble styggere og styggere, fælere og fælere - med vorter i ansiktet. Det var det Marit Åslein kunne drømme om, forteller hun.

I den populære serien spiller Linn Skåber seg selv, dog på en mildt sagt brautende og selvopptatt måte. Men Skåber har ikke opplevd at folk på gata tar henne for å være «Hjerte til hjerte»-Linn.

- Det er jo ganske lenge siden den gikk på skjermen. Det blir spennende å se nå da, om det blir ille eller ei. Men jeg er jente vet du, og folk er jo generelt snillere mot jenter. Derfor blir jo aldri slått ned. Antageligvis kan vi jenter gjøre drøyere ting enn hva gutta kan. Vi lever i et land med mange høflige folk, mener hun.

«Hjerte til hjerte - Spelet» ser du på NRK1 torsdager klokka 22.20. Finn ditt favoritt-program i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er helt støl i magen av skam

Se video med Linn Skåber her: [obj:media:8876]