ELIXIR-KOLLEGAER: Abid Raja deltok sammen med NRK Sportens Anne Rimmen i "Elixir". Mens Raja ble lært opp i golf, forsøkte Rimmen å bli dreven i langrenn. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås
ELIXIR-KOLLEGAER: Abid Raja deltok sammen med NRK Sportens Anne Rimmen i "Elixir". Mens Raja ble lært opp i golf, forsøkte Rimmen å bli dreven i langrenn. Foto: Seher.no/Kirsti ErtsåsVis mer

- Jeg fikk en moralsk knekk

Abid Raja gikk opp flere kilo etter nedturen i høstens stortingsvalg.

SEHER.NO: I høst har TV-seerne fått sett Venstre-politiker Abid Raja (33) i en litt annen setting enn vanlig, nemlig i NRK-programmet Elixir, hvor han har blitt lært opp i golf av Per Haugsrud.

Før han startet å trene kondisjon for programmet, veide han 105 kilo, men kiloene raste fort av da han la om livsstilen.

- Jeg veide 105 kilo da jeg startet å trene i forbindelse med Elixir, og da jeg var ferdig med innspillingen hadde jeg gått ned over 10 kilo. Så gikk jeg ned enda mer etter det, men nå har jeg gått opp litt igjen etter valget da.

Til Seher.no forteller politikeren at han fikk en knekk etter at det ble klart at han ikke kom inn på Stortinget ved høstens stortingsvalg.

- Jeg har hatt en moralsk knekk siden valget,og har spist mye drit, men jeg føler jeg er på vei tilbake nå, forteller Raja, som har bestemt seg for å begynne å trene igjen.

- Etter valget fikk jeg en moralsk knekk, men jeg har tatt meg sammen mentalt nå.
Jeg begynte å trene igjen denne uken og holdt ut en time på trening i dag og det kjennes på kroppen - jeg har vondt i ryggen allerede!

 
Til tross for at NRK-programmet Elixir i bunn og grunn skulle lære Raja å spille golf, er det kondisjonstreningen han har fått mest igjen for.

- Golf har jeg ikke spilt siden Elixir. Jeg føler man bør være veldig god til det, samt ha god tid hvis man skal drive med det, og jeg har ingen av delene. Kanskje jeg kan ta det opp om 15 år, da passer det litt bedre til alderen.


Nå veier Raja 93 kilo, men har en klar plan om å gå ned noen kilo før jul.

- Elixir ga meg en kick-start, og nå vil jeg ned til 90 kilo til jul. I tillegg til å trene så unngår jeg søtsaker, sukker og prøver å unngå karbohydrater som brød og poteter, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Var fascinert av norsk artist