- Jeg fikk en knekk

"Norske Talenter"-suksessen ble for mye for Erlend Bratland.

TOK PAUSE: Erlend Bratland fikk stor suksess etter seieren i "Norske Talenter" i 2008. Men 17-åringen fikk en knekk i etterkant på grunn av alt presset. Foto: SCANPIX
TOK PAUSE: Erlend Bratland fikk stor suksess etter seieren i "Norske Talenter" i 2008. Men 17-åringen fikk en knekk i etterkant på grunn av alt presset. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangeren Erlend Bratland (17) gikk raskt fra å være en ukjent tenåring til å bli rikskjendis etter fjorårets seier i TV 2-programmet "Norske Talenter".

Men den raske suksessen har ikke vært enkel å takle.

Bratland- som lå 20 uker på VG-lista med låten "Lost" - sier i dag til VG at han måtte ha profesjonell hjelp etter at presset ble for stort.

- Jeg fikk en knekk. Det ble veldig mye på en gang og jeg hadde ingen energi, sier Bratland - som nå har begynt å opptre igjen etter å ha tatt seg en pause siden mars.

Bratland har fått hjelp av en profesjonell samtalepartner til å takle forventningene, og hevder han nå står bedre rustet til å fortsette med musikken.

- Alle mennesker blir slitne av og til. Det var en frisk reaksjon på en stor opplevelse. Sånn er bransjen. Man kan ikke bare ta en bit av kaka. Man må ta hele, sier han til avisa.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: X Factor- Charlotte brast i gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer