<strong>STILTE MED DATTER:</strong> Dorthe Skappel kom til torsdagens høstlansering sammen med sin 20 år gamle datter, Marthe. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STILTE MED DATTER: Dorthe Skappel kom til torsdagens høstlansering sammen med sin 20 år gamle datter, Marthe. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Jeg fikk en kjempereaksjon

Dorthe knakk fullstendig sammen på TV.

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Dorthe Skappel og datteren Marthe nederst i saken!

BERGEN (SEHER.NO): Torsdag gikk TV 2s årlige høstlansering av stabelen i Bergen. Og nok en gang fikk pressen møte de aller fleste av kanalens største profiler, som alle gjør sitt for å fronte sine egne programmer.

Dorthe Skappel (47) skal igang med nok en runde som programleder for «God Kveld, Norge». Men det var likevel et annet program hun brukte mest tid på denne gangen.

I høst får man nemlig se henne i det fartsfylte programmet «Zebra Grand Prix». Men det gikk ikke helt etter planen, TV-innspillingen endte nemlig i at TV-stjernen knakk sammen i tårer etter en noe vill biltur.

- Det var veldig annerledes enn hva jeg hadde trodd, jeg trodde liksom at det var noe jeg bare kunne kaste meg ut i. Men det var mye tøffere enn hva jeg hadde trodd på forhånd, sier den åpenhjertige programlederen til Seher.no.

I høstens «Zebra Grand Prix» er Dorthe derimot ikke alene. Med seg har hun nemlig datteren Marthe (20). Det har hun også under TV 2s høstlansering, og under intervjuet med Seher.no.

- Jeg tenkte «Hva har jeg begitt meg ut på?» Takket være denne dama her (Marte, jour. anm.) gikk det over all forventning. Jeg var ikke helt forberedt på at det gikk så fort, og det er bare noe med det at man utsetter seg for noe som egentlig er trygt, men samtidig er det en såpass stor påkjenning på kroppen. Jeg fikk en kjempereaksjon. Det var kjempeskummelt, forteller Dorthe.

- Er det sånn det skal være da Marthe, at det er datter som må passe på mamma?

- Det går jo begge veier det da. Noen ganger må hun passe på meg, mens det andre ganger er motsatt, smiler den unge skjønnheten.
 
Den 47 år gamle «God Kveld, Norge»-programlederen har fått streng beskjed om ikke å røpe hvordan det faktisk gikk da hun knakk sammen på TV. Én ting kan hun dog likevel røpe.

- Hvis man får kjøre selv kunne jeg godt gjort dette igjen. Men å sitte på med en rallyfører slik som dette, det kunne jeg aldri gjentatt. Det er ganske skummelt når man blir påkjørt bakfra, treffer autovernet og at man faktisk risikerer å rulle rundt, sier hun til Seher.no.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det er bra du sa det, Maria 


Se videointervjuet med Dorthe Skappel og datteren Marte her:[obj:media:8823]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer