FIKK DØDSANGST: Komiker Håvard Lilleheie hevder han nærmest kjempet for livet da han havnet i vannet på Hvaler på nittitallet. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
FIKK DØDSANGST: Komiker Håvard Lilleheie hevder han nærmest kjempet for livet da han havnet i vannet på Hvaler på nittitallet. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Jeg fikk dødsangst

Håvard Lilleheie fryktet for livet da han havnet i det kalde vannet på Hvaler.

SEHER.NO: Håvard Lilleheie (35) opplever for tiden stor suksess som komiker, og har i høst også vunnet kokkekonkurransen "4 stjernens middag halv åtte" på TVNorge.

Men til Dagbladet Søndag forteller 35-åringen at han har måttet jobbe hardt for å komme dit han er i dag.

En sommer på nittitallet jobbet som løpegutt på den norske spillefilmen "Weekend", hvor han under innspillingen på Hvaler var nederst på rangstigen.

En dag ble han sendt ut for å hente noe i en motor-gummibåt, men det gikk galt og han havnet i vannet.

Til Dagbladet søndag forteller komikeren at han ble liggende og kave i ullgenser og tunge klær i det kalde vannet, og at han fikk panikk da han så båten gå i ring og komme mot seg.

- Og da fikk jeg dødsangst og tenkte 'nå går jeg med', forteller han til avisen.

Båten skal ha sneiet Lilleheie igjen og igjen, helt til den omsider ble ført av gårde med strømmen.

Ifølge Lilleheie fikk han karet seg opp på en holme, kledd av seg og svømt i land.

Der fikk han imidlertid ikke mye sympati fra resten av filmsettet...

- Og der sa jeg 'Jeg gikk i vannet her borte, og jeg trodde faen meg jeg skulle daue'. Da sa sjefen min 'Men det gikk bra med deg? Greit. Da er det bare å fortsette'.

Lilleheie forteller til Dagbladet Søndag - som tar historien med en klype salt - at episoden fikk han til å innse at han måtte komme seg oppover rangstigen, slik at hans eventuelle død hadde noe å si...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Ser fotball med baby på armen