- Jeg fikk dødsangst

Programlederen fikk sin nest verste opplevelse noensinne.

<strong>HØYDESKREKK:</strong> Før hoppet hadde ikke programlederen høydeskrekk. Det fikk han imidlertid i av hoppet. Foto: Stella Pictures
HØYDESKREKK: Før hoppet hadde ikke programlederen høydeskrekk. Det fikk han imidlertid i av hoppet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Golden Goal»-programleder Johan Golden (37) har mange halsbrekkende stunts på samvittigheten. Men da han skulle hoppe i fallskjerm, fryktet han at han skulle dø.

- Jeg har ikke vært i nærheten av å ha høydeskrekk i hele mitt liv. Ikke før jeg skulle hoppe ut av flyet. Det er første og eneste gang jeg virkelig har hatt dødsangst. Men jeg slapp meg ut. Resultatet ble imidlertid at jeg hoppet på meg høydeskrekk, sier han til Her og Nå.

Golden var også engstelig da han deltok på et monstertruck-race i USA.

- Det verste jeg har opplevd bortsett fra fallskjermhoppingen, var monstertruck-racet i Santa Monica i Los Angeles. Heldigvis var jeg godt sikret. Men det var bare tilfeldig. Trucken jeg egentlig skulle kjørt, hadde knapt sikkerhetsbelter. Og hadde den veltet, kunne det gått virkelig ille.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han spiser opp barnevaktbudsjettet vårt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer