- Jeg fikk bulimi etter å ha blitt kalt feit

Reality-stjernen Coco Austin begynte på «ville» dietter.

OMTALT SOM FEIT: Reality-stjernen Austin ble trukket til side av en fotograf som kalte henne feit. Foto: All Over Press
OMTALT SOM FEIT: Reality-stjernen Austin ble trukket til side av en fotograf som kalte henne feit. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske reality-stjernen Coco Austin (32), som er gift med rapperen Ice-T, har blitt kjent for sine mye omtalte former, som hun ofte viser fram for fotografene.

Men det har ikke alltid vært like enkelt for Austin. I et intervju med bladet Sister 2 Sister forteller hun at hun har slitt med spiseforstyrrelser.

Etter at en fotograf omtalte henne som feit, utviklet den da 18 år gamle Coco bulimi.

- Det var ikke «in» å ha Jennifer Lopez-rumpa da jeg var 18 år. Man ble sett på som feit. Jeg ble castet til alle mulige ting der man kun så blonde kvinner som var tynne som stilker. Jeg ble trukket til side av en fotograf under en stor shoot. Han sa til meg at jeg måtte gå ned i vekt. At jeg var feit, forklarer hun.

Kommentarene fikk reality-stjernen til å begynne på dietter hun selv omtaler som «ville».

- Jeg prøvde piller og alt man kan tenke seg når det kommer til å gå ned i vekt. Jeg fikk også bulimi, men det gikk over av seg selv, jeg er nok litt for glad i mat.

Austin hevdet nylig at hun la grunnlaget for Demi Moores lettkledde Twitter-bilder. Grunnen var at Moore og andre stjernen kledde av seg på det sosiale nettstedet etter at Coco gjorde det.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg la grunnlaget for Demis lettkledde bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer