- Jeg fikk «blackout»

Det ble blodig alvor for «Norske Talenter»-Navid under semifinalen.

SKADET: Under sin dansefremføring skadet Navid seg, og måtte fortsette med blod rennende nedover ansiktet.  Foto: Glenn Svendsen/TV 2
SKADET: Under sin dansefremføring skadet Navid seg, og måtte fortsette med blod rennende nedover ansiktet. Foto: Glenn Svendsen/TV 2 Vis mer
SEOGHØR.NO:  Fredag var det duket for semifinale i «Norske Talenter», og en av deltakerne ga virkelig alt. Etter endt opptreden var Navid Rezvani (29) dekket av blod i ansiktet, og måtte få hjelp av programleder Solveig Kloppen (41) for å tørke det bort. 

Mange lurte på om blodet var en del av showet, men det kan Navid avkrefte. 

- Under fremføringen svettet jeg og jeg skled. Jeg mistet grepet med beina, og falt med ansiktet mot gulvet. Jeg fikk en "blackout", men jeg ble ikke kvalm eller noe, sier han til Seoghør.no i pausen. 

Det var lenge usikkert om han fikk en hjernerystelse, men danseren kom relativt "billig" unna med kun et kutt over venstre øye. 

FÅ MED DEG SISTE EPISODE AV SEOGHØR.NO WEEKEND TV   

- Jeg husker ikke hva jeg gjorde etter fallet. Tre sekunder av dansen ble bare borte for meg. Men jeg visste at jeg ikke kunne gi meg. 

Navid høstet god kritikk fra dommerne, men husker ikke hva de sa. 
Blant dommerne satt Adil Khan (29) med tårer i øynene. 

- Jeg vet ikke hva jeg skal si til det. Det er utrolig. Han er et idol for oss danserne, sier en ydmyk Navid.   

Av ti deltakere var det kun plass til tre i den store finalen neste fredag. 

Navid sikret seg nok stemmer og gleder seg stort til siste opptreden i talentprogrammet. 

- Nå vet jeg hvordan Obama følte det da han vant presidentvalget. Dette er stort. Hele nasjonen tar vare på meg, sa en lykkelig Navid til Seoghør.no etter at resultatene var klare. 

Dommer Mia Gundersen (51) skryter fælt av danseren. 

- Han gir virkelig alt. Navid er dedikert til han gjør. Dette er den beste semifinalen vi har hatt noen sinne. Det har aldri vært så høyt nivå som nå. 

I tillegg til Navid gikk visesangeren Anders Jektvik og operasangeren Stine Hole Ulla videre. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Norske Talenter»-Sussi danser «Gangnam Style»