Chris Pratt:

- Jeg fikk beskjed om at jeg var for tjukk

- De ville ikke la meg prøvespille, sier Hollywood-stjernen Chris Pratt.

MUSKELBUNT: Chris Pratt i en annen kroppsfasong enn da han prøvespilte for «Moneyball». Her er han i filmen «Guardians of the Galaxy» Foto: Scanpix.
MUSKELBUNT: Chris Pratt i en annen kroppsfasong enn da han prøvespilte for «Moneyball». Her er han i filmen «Guardians of the Galaxy» Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Chris Pratt (37) har fått tusenvis av kvinnelige fans etter sin rolle som barsk actionhelt i filmen «Guardians of the Galaxy».

Men Pratt avslører i et nytt intervju med «Vanity Fair» at det å bli sett på som et sex-symbol er en uvant opplevelse for ham.

Fikk beskjed om at han var for tjukk

Han avslører at han nesten gikk glipp av sin gjennombruddsrolle i filmen «Moneyball» i 2011, på grunn av vekten sin.Da han skulle på audition for rollen som Oakland As catcher, Scott Hatteberg, ble han stoppet i døren.– Det er første gang noen har sagt at de ikke vil la meg prøvespille fordi jeg er for tjukk, sier skuespilleren og fortsetter:– Da bestemte jeg meg for å gå ned i vekt sånn som i wrestling. Jeg hadde ikke råd til en trener, så det var kun løping, rase ned i vekt og nedtrapping av alkohol som ble gjort.

Jojo-slanking

Da tv-serien «Parks And Recreation» hvor Pratt spilte Andy Dwyer gikk av stabelen i 2009, veide stjernen over 30 kilo mer enn han gjorde som muskelbunt i «Guardians of the Galaxy».

Det er ikke uvanlig at skuespillere må varriere kroppsfasongen etter rollene, men Pratt stresser ikke med hvordan kroppen vil se ut etter en film er ferdig:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer