- Jeg fikk beskjed om at jeg aldri kunne få barn

Tre leger ga Kim Kardashian den nedslående nyheten. Så skjedde mirakelet...

BLE GRAVID MOT ALLE ODDS:  Kim Kardashian priser seg lykkelig over at alle legene hun hadde møter med tok feil. Foto: Stella Pictures
BLE GRAVID MOT ALLE ODDS: Kim Kardashian priser seg lykkelig over at alle legene hun hadde møter med tok feil. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juni i fjor ble Kim Kardashian (34) og Kanye West (37) foreldre til den lille hjerteknuseren North West.

Og selv om realitystjernen stadig forteller at hun elsker rollen som mor, så er det få som vet at vesle Nori, som hun blir kalt, er et lite mirakel.

Kim hadde nemlig prøvd å bli gravid i lang tid, og hadde gitt opp håpet om å klare det naturlig etter å ha fått noen dystre nyheter fra flere leger.

- For noen år siden fikk jeg beskjed om at jeg aldri kunne få barn. Tre ulike leger sa akkurat det samme, så derfor ønsket jeg å fryse ned eggene mine. Jeg skulle akkurat til å gjøre det da jeg fant ut at jeg var gravid med North, forteller hun til magasinet Elle, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

SJARMTROLL: Nå ønsker Kim seg flere barn. Helst en sønn. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS
SJARMTROLL: Nå ønsker Kim seg flere barn. Helst en sønn. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS Vis mer

Etter å ha gjennomført et vellykket svangerskap håper 34-åringen nå å kunne gi datteren en bror - helst så fort som overhodet mulig.

- Jeg vil ha en gutt og en jente, og jeg vil at det skal skje med en gang. Jeg elsker å være en del av en stor familie, og jeg ønsker det samme for North. Vi kommer til å benytte oss av kunstig befruktning hvis ikke det skjer noe, men først skal vi fortsette å prøve på den naturlige måten, sier hun.

Snart får i alle fall Nori en kusine eller fetter å leke med. Kims søster Kourtney (35) er nemlig høygravid med sitt tredje barn.

Fra før av har hun og samboeren Scott Disick sønnen Mason (4) og datteren Penelope (2).

LES OGSÅ: - Sorry Kim, jeg var først

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer