«Ex on the Beach»

- Jeg fikk bakoversveis da jeg møtte dem

Sandra Clausen gjorde seg raskt opp noen tanker da hun kom inn i «Ex on the Beach»-villaen.

NY DELTAKER: Sandra Clausen blir i kveld med som deltaker i «Ex on the Beach». Hun forteller at hun ble sjokkert da hun møtte de andre deltakerne. Video: Discovery Vis mer
Publisert

Hva er det med et menneske som gjør at man melder seg på «Ex on the Beach»? Programmet var allerede stort i utlandet, og da det ble lansert at det skulle komme en norsk utgave, var det mange som forventet store mengder drama.

Den norske versjonen har levert til forventning og mye mer enn det. Gruppesex, høylytte krangler og sjalusi har preget skjermen de siste ukene, og programmet er blitt diskutert nord og ned av alt fra eksperter til kritiske seere.

Det er derfor ikke vanskelig å forstå at det kan oppleves rart å komme inn i gruppa. Det fikk Sandra Clausen (22) erfare, da hun sjekket inn i villaen på Mauritius.

- Bakoversveis

- Jeg er jo en underholdende jente, men jeg hater drama. Det er det verste jeg vet. Så du kan tro jeg fikk bakoversveis da jeg møtte de andre deltakerne for første gang. Det var som å komme inn i et galehus, de var jo helt syke, forteller hun til Dagbladet, og fortsetter:

- Det foregikk så mye drama samtidig at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det ble vanskelig å holde kjeft til tider, liksom. Nei, realitybobla ble en smule vanskeligere enn jeg hadde forventet, forteller hun.

DUKKER OPP: Haugesundsjenta Sophie Clausen blir i kveld med i «Ex on the Beach». Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
DUKKER OPP: Haugesundsjenta Sophie Clausen blir i kveld med i «Ex on the Beach». Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

23-åringen fra Haugesund sjekker inn i dagens episode av serien, og er en av de såkalte eksene til den originale deltakeren Adrian Sellevoll. Han har vært med siden starten, og har allerede fått flere ekser inn i programmet.

Det skal nevnes at en eks i seriens forståelse ikke nødvendigvis er en du har vært i et forhold med, men en du har hatt mer enn vennskapelig relasjon med. Hun ante ikke hvem av hennes tidligere elskere eller ekskjærester som var på øya, men ble ikke overrasket da hun så Sellevoll på stranda.

- Det var gøy å se ham. Vi har hatt en god kjemi, og har aldri vært sure på hverandre, så jeg er glad det var ham jeg møtte. Jeg skal innrømme at jeg hadde en mistanke, for det kunne egentlig bare ha vært sånn to stykker som hadde vært syke nok til å melde seg på de greiene her, og han var en av dem, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

SEKSKANT: Realityprogrammet «Ex on the beach» sørger for å leve opp til skandalestempelet når fem jenter hopper til køys med én gutt. For drøy kost? Døm selv. Video: TVNorge / Discovery. Les hele saken her: https://goo.gl/KAiYHg Vis mer

Av andre er hun blitt beskrevet som en slags kvinnelig utgave av eksen sin, en beskrivelse Clausen bare ler godt av.

- Det er jo bare herlig. Det er mye energi i oss begge, og jeg tror det er derfor det ikke funka. Det går liksom opp og ned og hit og dit hele tida. Vi er begge fyrverkerier, flirer hun.

«Farmen»-jente

Clausen forteller at hun egentlig kunne ha tenkt seg å være med på noe helt annet enn det hun endte opp på. Drømmen var «Farmen», men hun havnet i stedet på Mauritius med eksen sin.

- De fristet med mojito på stranda, bading og fest, så jeg kunne ikke takke nei til det. Men det finnes egentlig ikke noe godt svar til hvorfor jeg sa ja. Det var kanskje ikke noe stort sjakktrekk, men man blir veldig lei det normale A4-livet etter hvert. Jeg ville oppleve noe annet, forklarer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERRASKET: Det var duket for premiere på «Ex on the Beach». Realitykollegene Melina Johnsen og Adrian Sellevoll kunne avsløre overfor Se og Hør at de to har funnet tonen etter innspilling. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum. Vis mer

Mens andre har innrømmet å fylle på leppene, fikse håret og bleke tennene før de dro nedover, valgte 22-åringen en annen taktikk.

- Dette ble jo spilt inn rett etter jul, og da spiser man jo mye. Problemet er bare at jeg ikke stoppet med spisingen, så mens noen trente og slanket seg litt, kom jeg ned på øya god og «julerund», forklarer hun.

Se dette innlegget på Instagram

Takk for turen, it was a blast 🍒🍒😂

Et innlegg delt av Sandra Clausen (@sandraclausen)

Konseptet hun endte opp på handler i stor grad om å finne kjærligheten. I det minste en flørt. Hun kan derimot avsløre at hun kom tilbake til Norge uten noe langvarig romanse.

Den traff hun først etter innspilling. Den utkårede, Sondre Hesjedal, er hyppig å se på hennes Instagram-konto.

- Jeg har kjæreste nå, og han var ikke med i serien. Vi møttes på byen like etter at jeg kom hjem fra innspillingen, og vi har vel nesten vært sammen hver dag siden da. Det er egentlig litt befriende at han ikke er med, så slipper jeg å se det på skjermen, flirer hun.

LES OGSÅ: - Mamma oppfordret meg til å delta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer