«Ex on the Beach»

- Jeg fikk bakoversveis da jeg møtte dem

Sandra Clausen gjorde seg raskt opp noen tanker da hun kom inn i «Ex on the Beach»-villaen.

NY DELTAKER: Sandra Clausen blir i kveld med som deltaker i «Ex on the Beach». Hun forteller at hun ble sjokkert da hun møtte de andre deltakerne. Video: Discovery Vis mer
Publisert

Hva er det med et menneske som gjør at man melder seg på «Ex on the Beach»? Programmet var allerede stort i utlandet, og da det ble lansert at det skulle komme en norsk utgave, var det mange som forventet store mengder drama.

Den norske versjonen har levert til forventning og mye mer enn det. Gruppesex, høylytte krangler og sjalusi har preget skjermen de siste ukene, og programmet er blitt diskutert nord og ned av alt fra eksperter til kritiske seere.

Det er derfor ikke vanskelig å forstå at det kan oppleves rart å komme inn i gruppa. Det fikk Sandra Clausen (22) erfare, da hun sjekket inn i villaen på Mauritius.

- Bakoversveis

- Jeg er jo en underholdende jente, men jeg hater drama. Det er det verste jeg vet. Så du kan tro jeg fikk bakoversveis da jeg møtte de andre deltakerne for første gang. Det var som å komme inn i et galehus, de var jo helt syke, forteller hun til Dagbladet, og fortsetter:

- Det foregikk så mye drama samtidig at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det ble vanskelig å holde kjeft til tider, liksom. Nei, realitybobla ble en smule vanskeligere enn jeg hadde forventet, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer