- Jeg fikk avrevet øre i posten

En fan skulle overraske Jared Leto, men tok det hele litt langt.

UKJENT AVSENDER: Skuespiller- og 30 Seconds To Mars-stjernen vet ikke hvem det var som sendte øret sitt. Foto: All Over Press
UKJENT AVSENDER: Skuespiller- og 30 Seconds To Mars-stjernen vet ikke hvem det var som sendte øret sitt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fanpost er noe de aller fleste Hollywood-kjendiser daglig får. Men enkelte fans drar det hele litt lenger når det kommer til å overraske sine favoritt-stjerner.

Da skuespiller og 30 Seconds To Mars-vokalist Jared Leto (41) besøkte den britiske radiostasjonen Xfm, fortalte han om det merkeligste han noen gang har blitt tilsendt av en fan.

- En fan kuttet av seg øret sitt, og sendte det til meg. Et helt øre. Det var et skikkelig Van Gogh-triks, fortalte Leto ifølge ContactMusic.com.

Rockestjernen fikk derimot ikke vite hvem det var som sendte den noe spesielle gaven.

- Jeg fikk aldri vite hvem det var. Hvem som mangler øret sitt der ute.

Leto har selv flere ganger vekket oppsikt i løpet av karrieren. Da han spilte inn filmen «The Dallas Buyer's Club», gikk han drastisk ned i vekt, og bildene av stjernen sjokkerte.

Leto kuttet ut fast føde for å oppnå figuren han ønsket, og veide på det minste rundt 52 kilo

- Jeg spiste egentlig ingenting. Jeg syntes rollen krevde det, sa han tidligere i et intervju med E! Online.

Den norske TV 2-kjendisen, Susanne Wergeland, fortalte tidligere til Seoghør.no om den rareste tingen hun noen gang har fått i posten av en fan.

- En sånn der lakenpose! Det har jeg fått, sa en lattermild Susanne Wergeland til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg spiste egentlig ingenting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer