- Jeg fikk aldri følelser for ham

Kathrine hadde allerede pakket kofferten, da hun ble vraket av «Jakten»-bonden.

MÅTTE TA FARVEL: Kathrine Fladvad sier hun aldri fikk romantiske følelser for Jakten-bonden Odd Arild Svaland, før hun ble vraket i mandagens episode. Foto: TV 2
MÅTTE TA FARVEL: Kathrine Fladvad sier hun aldri fikk romantiske følelser for Jakten-bonden Odd Arild Svaland, før hun ble vraket i mandagens episode. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag måtte Kathrine Fladvad (56) fra Bærum forlate «Jakten på kjærligheten», etter at hun ble vraket av bonden Odd Arild Svaland (56).

Til Seoghør.no sier Fladvad at exiten ikke kom som noen overraskelse.

- Jeg fikk nok aldri følelser for Odd Arild, og hadde pakket kofferten allerede på morgenen valgdagen: Her skulle jeg ikke være lenger. Jeg trakk meg ikke, men var mer enn klar på å reise hjem da jeg fikk beskjeden.

- I ettertid burde jeg vel kanskje vurdert å trekke meg, men jeg syntes det å være med på TV-innspillingen var en morsom opplevelse, både på det faglige , Tv-innspillingens indre liv, og på det personlige plan.  Jeg ventet på at følelsene skulle komme etter hvert, men det gjorde de ikke. Bestemte meg likevel for å bli – og nyte dagene med mye latter og glede.

Fladvad - som fortsatt er singel - tror en av grunnene til at hun ikke fant tonen med Odd Arild, var at han viste liten interesse for hennes liv og bakgrunn.

- Han var flink til å fordele oppmerksomheten, men jeg tror det var gjengs blant alle frierne at vi syntes han var selvsentrert og lite flink til å engasjere seg i oss.

For avsidesliggende
Den avsidesliggende beliggenheten til Odd Arilds gård forsterket hennes følelser av at han ikke var den rette for henne.

- Da jeg fikk vite at det var en time til nærmeste butikk og at man ikke fikk inn mobilsignaler der, ble jeg mer skeptisk. Jeg er en sosial person, og tenkte «hva skal jeg gjøre her?»

I kveldens program måtte også Carina Bakken forlate «Jakten på kjærligheten» etter å ha blitt vraket av bonden Anders Ueland.

Fladvad angrer ikke på at hun ble med på «Jakten på kjærligheten».

- Jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg kunne gjort det igjen, men da skulle jeg nok ha orientert meg litt ekstra på kartet.  Selv om det ikke ble klaff med bonden, har jeg fortsatt god kontakt med de andre frierne, et herlig knippe sprudlende og tøffe damer, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jakten-frier sjekker damer på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer