KRANGLER FOR ÅPENT KAMERA : «Jersey Shore»-deltagerne Michael «The Situation» Sorrentino sjokkerte seerne med å skjelle ut og slå til kollegaen Nicole «Snooki» Polizzi foran MTV-kameraene. Foto: All Over Press
KRANGLER FOR ÅPENT KAMERA : «Jersey Shore»-deltagerne Michael «The Situation» Sorrentino sjokkerte seerne med å skjelle ut og slå til kollegaen Nicole «Snooki» Polizzi foran MTV-kameraene. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg fiket til henne av kjærlighet

Den mannlige realitystjernen forsvarer TV-bildene som har sjokkert USA.

Publisert
SEHER.NO: Realityserien «Jersey Shore»- som følger livene til en gjeng italiensk-amerikanse ungdommer som bor i samme hus - har blitt beryktet for deltagernes mange kjærlighetspartnere og hyppige forbruk av alkohol, og til tider svært skandaløse oppførsel foran kameraene.

Likevel sperret mange TV-seere opp øynene, da deltakeren Michael «The Situation» Sorrentino nylig slo til sin kvinnelige kollega Nicole «Snooki» Polizzi (22) foran kameraene i en fersk episode av serien.

Slaget kom etter at Sorrentino prøvde å få med seg Polizzi ut av en nattklubb mot hennes vilje. Det fikk 28-åringen til å tenne på alle pluggene og slå til henne med flat hånd.

- Du er ute av kontroll, raste en gråtkvalt «Snooki» etter det overraskende slaget.

Episoden har ført til sterk kritikk mot Sorrentino, men selv rister han på hodet av kritikken.

- Det var ikke engang et slag, men en fik. Jeg fiket til henne av kjærlighet, fordi jeg ville få litt vett inn i skallen hennes. Noen ganger drikker «Snooki» for mye og er ikke klar over hva som skjer rundt henne.

Slaget kommer 14 måneder etter at «Snooki» ble slått i fjeset av en mannlig nattklubbgjest i New York. Sorrentino hevder han hadde den tidligere voldsepisoden i bakhodet da han begynte å krangle med venninnen.

- Alle var klare til å gå, bortsett fra henne, og jeg ville ha henne med for å passe på henne. Jeg uttrykte meg kanskje på feil måte, men jeg angrer ingenting, sier han til MTV News.

Foreløpig er det ikke kjent om episoden vil få noe rettslig etterspill.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Her begynner «Jersey Shore»-jentene å slåss
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer