- Jeg felte noen tårer

Lene Alexandra er overveldet over all støtten hun har fått etter at hun denne uken fortalte at hun ble gruppevoldtatt som 12-åring.

ÅPENHJERTIG: Artist Lene Alexandra Øien forteller åpent om gruppevoldtekt, dop, spiseforstyrrelser og utbrenthet i sin nye bok «Bra nok!» fra Kagge forlag.  Foto: FAME FLYNET
ÅPENHJERTIG: Artist Lene Alexandra Øien forteller åpent om gruppevoldtekt, dop, spiseforstyrrelser og utbrenthet i sin nye bok «Bra nok!» fra Kagge forlag. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lene Alexandra Øien (31) ga tirsdag ut boka «Bra Nok!», hvor hun kommer med den sjokkerende avsløringen at hun ble skjenket full og seksuelt misbrukt av flere eldre gutter på en fest - bare 12 år gammel.

I etterkant av boklanseringen har støtteerklæringene strømmet på, og den vakre blondinen er overreasket over alle de hyggelige kommentarene hun har fått.


- Det har vært helt overveldende. Hittil har jeg kun fått positive tilbakemeldinger, og det langt mer enn jeg forventet. Det er nærmest «Skal vi danse»-tendenser, alle vil bare komme med støtte og oppmuntring, forteller hun til VG.

- Jeg gråter ikke når jeg snakker om voldtekten, fordi det er en hendelse jeg har jobbet meg grundig gjennom. Men da jeg leste all støtten som kom inn blant annet på sosiale medier, da felte jeg noen tårer. Det er rørende å se at folk setter pris på det jeg gjør, og jeg er så takknemlig for den rausheten, sier hun til avisen.LES OGSÅ: - Jeg satt i 2-3 timer terapi flere dager i strekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer