- Jeg feirer med litt ekstra bacon i omeletten

Aksel Hennie droppet Golden Globe-festen da «The Martian» vant pris.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Aksel Hennie (40) kunne natt til mandag glede seg over at storfilmen «The Martian», - hvor han spiller sammen med kjente Hollywood-stjerner som Matt Damon og Jessica Chastain - vant en Golden Globe pris.

Da regissør Ridley Scott takket for prisen i klassen «Beste komedie eller musikal» nevnte han blant annet  Aksel i sin takketale.

I et intervju med P4s «Radiofrokost» sier Aksel at han syntes takketalen viser hvor sjenerøs Ridley Scott er.

Hør intervjuet øverst i saken!

- Han trenger ikke takke meg i det hele tatt. Han har jo en million andre folk å takke, men vi hadde et kjempesamarbeid som begge satte stor pris på. Det er gøy å bli takket og husket i en sånn sammenheng.

STJERNESPEKKET FILM: I «The Martian» spiller Aksel Hennie blant annet sammen med Matt Damon (t.v.) og Jessica Chastain (midten). Foto: Filmweb
STJERNESPEKKET FILM: I «The Martian» spiller Aksel Hennie blant annet sammen med Matt Damon (t.v.) og Jessica Chastain (midten). Foto: Filmweb Vis mer

Aksel beskriver innspillingen som «en guttedrøm som har gått i oppfyllelse».

Men 40-åringen valgte å ikke dra til Los Angeles for å være med på Golden Globefesten. Isteden prioriterer han tid med datteren Hedda (9).

- Jeg er ikke der fordi jeg er pappa i Norge, sier Aksel til P4.

På spørsmål om hvordan skal feire sier han:

-  Det blir litt ekstra bacon i omeletten, he he.

Se lista over nattens Golden Globe vinnere her!

Gaga ble overrasket

En annen superstjerne som kunne glede seg over å vinne pris, var popstjernen lady Gaga.

Hun debuterte i fjor som skuespiller i TV-serien «American Horror Story», og ble svært sjokkert da hun stakk av med prisen for «Beste kvinnelige skuespiller i en mini-serie eller TV-film» under nattens Golden Globe.

Gaga, som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta, var i kategori sammen med de velrennomerte stjernene Queen Latifah, Kirsten Dunst, Sarah Hay og Felicity Huffman, og artisten hadde tårer i øynene da hun holdt takketalen foran en fullsatt sal.

- Jeg føler meg som Cher i filmen «Moonstruck» akkurat nå. Dette er et av de største øyeblikkene i livet mitt, sa hun rørt.

Deretter gikk hun i gang med å takke regissøren og alle i produksjonen.

- Jeg ønsket å bli skuespiller før jeg ønsket å bli artist, men musikken fungerte først for meg, forklarte hun, før hun fortsatte med å takke moren, faren og søsteren.

Det var derimot en person sangfuglen glemte å nevne; Forloveden Taylor Kinney (34).

Paret har vært kjærester siden 2011, og Valentines Day i fjor fridde kjekkasen til henne.

TAKKET AKSEL: Regissør Ridley Scott takket blant annet Aksel Hennie, da han mottok Golden Globe-pris for filmen «The Martian». Foto: Reuters
TAKKET AKSEL: Regissør Ridley Scott takket blant annet Aksel Hennie, da han mottok Golden Globe-pris for filmen «The Martian». Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Stjernene strålte på Golden Globe-løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer