Erlend Elias:

- Jeg får vondt i magen av å lese det

Erlend Elias innrømmer at kritikken fra «Farmen kjendis»- seere har gått inn på han.

SÅRET: Farmen kjendis-deltakeren Erlend Elias innrømmer at kritikken fra seerne går hardt innpå han. Foto: TV 2
SÅRET: Farmen kjendis-deltakeren Erlend Elias innrømmer at kritikken fra seerne går hardt innpå han. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Etter at Erlend Elias Bragstad (34) dukket opp i «Farmen Kjendis» har han fått både positiv og negativ oppmerksomhet i sosiale medier.

Den aktuelle «Farmen Kjendis»- deltakeren innrømmer i et intervju med Dagbladet at den negative oppmerksomheten fra seerne har gått hardt inn på han.

- Jeg får vondt i magen av å lese at folk for eksempel har mistet respekten for meg, men vet samtidig at dette er mennesker som ikke er en del av livet mitt. Jeg må hele tida jobbe med å ikke bry meg, men mye sitter igjen fra utfrysing i oppveksten.

​​- Ikke noe jeg rår over

34-åringen har allerede rukket å bli et kjent TV-ansikt som har skapt store overskrifter.

Erlend Elias stiller seg uforstående til kritikken, og mener det er viktig å huske på at situsjoner kan bli tatt ut av kontekst.

- Folk må forstå at dette er underholdning, og at enkelte situasjoner er tatt ut av kontekst. Jeg skulle selvfølgelig ønske at visse hendelser ble seende annerledes ut på tv, spesielt fordi helheten ikke alltid kommer fram. Men det er ikke noe jeg rår over.

34-åringen ber «Farmen»-seerne se forbi det han omtaler som «klipp-og-lim-tv».

I kommentarfeltet på Facebook-siden til TV 2 er det ulike oppfatninger av Erlend Elias.

Det er flere kommentarer som hyller Farmen Kjendis-deltakeren for å lage god TV, men han får også gjennomgå av folk som omtaler han som både «dramaqueen», sutrete, lat og nærtagende.

BLIR BONDE: Dagbladet møtte stylist og moteekspert Erlend Elias et par dager før han dro inn på Farmen-gården. På hotellrommet hadde han tatt med seg litt mer enn det som er lov. Her viser han fram de få tingene han får ha med seg hundre år tilbake i tid. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

​Stoppet «Farmen»-innspillingen

Erlend Elias var den første til å prøve seg som storbonde under «Farmen Kjendis». Oppgaven som storbonde innebærer at man er nødt til å utpeke en førstekjempe, og dette valget gikk hardt innpå Erlend Elias.

Presset ble for stort for kjendis-stylisten, og han så seg nødt til å ta en pause fra valget om førstekjempen.

Erlend Elias reiste seg opp fra storbonde-stolen og stoppet innspillingen.

- Jeg trenger to minutter, sa han før han forsvant ut til storbondehuset.

​Valget endte til slutt på «Newton»-programleder Stian Sandø (25), og Erlend Elias har uttalt at han angret på valget i ettertid.

I full krig med Frank Løke

​I søndagens episode av Farmen Kjendis oppsto det en krangel mellom Erlend Elias og Frank Løke (37)

- Jeg får vondt i magen av å lese det

Da programleder Gaute Grøtta Grav (38) spurte deltakerne om hvordan den første uka hadde vært, og Frank uttalte seg om at han syntes Erlend Elias hadde gjort en dårlig jobb som storbonde, stormet kjendis-stylisten fra innspillingen.

​- Det raknet fullstendig inni meg. Jeg måtte bare bort, fortalte Erlend Elias til Se og Hør.

Krangelen gjenoppsto også utenfor «Farmen»-settet da Frank sammenliknet Erlend Elias sin lederstil som storbonde første uka, med Nord-Koreas diktator Kim Jong-un i et bilde han publiserte på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter nedenfor.

I et intervju med Se og Hør fortalte Erlend Elias at han ble sjokkert over Frank sin oppfatning av han og mente det var altfor drøyt.

- Jeg ble lei meg, men egentlig mest sjokkert. Løke snakker så mye om å være arbeidsom, at man skal være ordentlig - men han burde ikke ha reist hundre år tilbake i tid, men tusen år tilbake i tid og bodd i en hule. Det er der han hører hjemme.

Erlend Elias påpekte i intervjuet at han synes synd på Frank.

FARMEN: Erlend Elias blir grillet på bondekunnskap. Video: Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer

Frank fortalte i et intervju med Se og Hør at han tok kritikken fra Erlend Elias med knusende ro.

Han benyttet også anledningen til å legge ut en unnskyldning, i et nytt innlegg på Instagram-kontoen sin. Men unnskyldningen var ikke rettet til Erlend Elias, men til Nord-Koreas diktator Kim Jong-un.

Saken fortsetter nedenfor.

«Jeg ønsker å komme med en beklagelse til den nordkoreanske politiske og militære lederen Kim Jong-un. Det var ikke meningen å sammenlikne deg med Erlend Elias Bragstad. Det var å tråkke langt over streken», skrev Frank under innlegget.

LES OGSÅ: Forlot innspillingen i sinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer