- Jeg får varme og støtte fra Ingrid

Jens Stoltenberg takker kona for å hjulpet ham i den tøffe tiden etter terroraksjonene.

SAMMEN I SORGEN: Kona Ingrid Schulerud har stått ved statsminister Jens Stoltenbergs side i begravelsene til flere av terrorofrene fra Utøya og minnemarkeringer etter terroraksjonene 22. juli. Foto: Scanpix
SAMMEN I SORGEN: Kona Ingrid Schulerud har stått ved statsminister Jens Stoltenbergs side i begravelsene til flere av terrorofrene fra Utøya og minnemarkeringer etter terroraksjonene 22. juli. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Statsminister Jens Stoltenberg har fått mye ros for sin håndtering av krisen etter de to terroraksjonene i Oslo og på Utøya 22. juli.

Selv sier Stoltenberg at han i den tøffe tiden har fått viktig støtte fra kona Ingrid Schulerud.

- Vi søker alle trøst hos våre nærmeste nå. Og jeg er veldig glad for at Ingrid er med meg, sier Stoltbenberg til VG.

Schulerud - som har vært gift med Stoltenberg i 24 år - har sittet ved statsministerens side under flere av begravelsene til ofre for Utøya-massakren.

– Jeg får varme og støtte fra Ingrid. Men jeg får også støtte av å se all den omsorg og trøst som hele det norske folk har vist til de pårørende, sier Stoltenberg til VG.

Statsministeren har imidlertid flere ganger understreket på at han ikke ønsker å fokusere på hvordan han selv har det, av respekt for terrorofrene og deres pårørende.

– Dette er ikke tiden for å snakke om hvordan jeg opplever dette, og hva som er mine sorger og gleder. Det viktige nå er å tenke på alle dem som har mistet livet, de mange som er alvorlig skadet og som ligger på intensiven på sykehus, og de mange etterlatte, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette har styrket monarkiets posisjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer