PREMIEREKLAR: Torsdag kveld har «Henrik Uber Alles» premiere på TV3, og onsdag samlet Henrik Thodesen venner og familie til premierevisning. Foto: Andreas Fadum
PREMIEREKLAR: Torsdag kveld har «Henrik Uber Alles» premiere på TV3, og onsdag samlet Henrik Thodesen venner og familie til premierevisning. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Henrik Thodesen:

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

Spesielt én ting hoper seg opp i innboksen til komikeren.

Publisert

Onsdag inviterte Henrik Thodesen (38) venner og familie til premierevisning av sin nye tv-serie, «Henrik Uber Alles».

I humorserien, som kommer på TV3 torsdag kveld, følger kameraene Henrik når han samtidig som han prøver å få fart på komikerkarrieren igjen begynner å kjøre Uber. Han sliter med å få oppdrag, og havner stadig i skyggen av de vellykkede kjendisvennene sine.

Til Se og Hør kan Henrik fortelle at til tross for at han ikke er Uber-sjåfør i det virkelige liv, er flere av episodene i serien basert på ekte hendelser.

Ville unngå kjentfolk

Blant annet er en Tinder-date i serien identisk det den var i det virkelige liv.

- Jeg var på date med en dame som jeg kanskje ville ta med et sted der jeg ikke kom til å møte så mange. Så vi dro til Cafe 33 på Grünerløkka, for der er det aldri noen man kjenner, minnes den tv-aktuelle 38-åringen.

STØTTESPILLERE: Familien til Henrik Thodesen var på plass onsdag. Foto: Andreas Fadum
STØTTESPILLERE: Familien til Henrik Thodesen var på plass onsdag. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Planen om å unngå å møte kjentfolk gikk derimot i vasken da Henrik brått fikk øye på flere i vennegjengen under daten.

- Der satt Sigrid Bonde Tusvik og Martin Jøndahl, Odd-Magnus Williamson og Tinashe Williamson og tre-fire andre venner av meg. Så den scenen har vi tatt direkte inn i serien, med flere av de samme menneskene, forteller Henrik.

Daten utviklet seg ikke til noe mer, og Henrik er i dag singel. I et intervju med VG har han nylig fortalt at han kjenner på presset om å stifte en familie. Til Se og Hør forteller han imidlertid at det ikke er noe han konstant går og tenker på.

- Jeg synes det er veldig hyggelig med barn, men det er ikke sånn at jeg går rundt med en stor sorg over at jeg ikke har barn enda, fastslår han.

Henrik Thodesen forteller videre at han har det veldig hyggelig rundt barna til vennene sine, og at han setter stor pris på å få tilbringe tid sammen med dem.

Får tilsendt drømmer

Til tross for at han er singel og kjendis, får ikke Henrik så altfor mye tilsendt i innboksen i sosiale medier. Men én ting har tydeligvis blitt en gjenganger.

- Det er ikke så mye sykt som popper opp, men jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår. Blant annet er det mange som har hatt rare drømmer om natten, som de tydeligvis føler at de må dele med meg. Og det virker egentlig ikke som at de skjønner drømmene selv, heller. Jeg vet ikke helt, jeg, sier han.

Overrasket med rolle

Med i Henrik Thodesens nye serie er blant andre Jonas Kinge Bergland (40) og Odd-Magnus Williamson (38).

- Det er alltid hyggelig å ha med vennene mine, sånn at jeg får sett de enda mer enn bare når vi henger sammen ellers, sier Henrik om valget om å inkludere kameratene i serien.

MED I SERIEN: Odd-Magnus Williamson har en rolle i Henriks nye serie. Det har også datteren til kona Tinashe Williamson, India. Foto: Andreas Fadum
MED I SERIEN: Odd-Magnus Williamson har en rolle i Henriks nye serie. Det har også datteren til kona Tinashe Williamson, India. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Jonas Kinge Bergland var imidlertid ikke klar over hvor stor rollen hans faktisk skulle bli da han ble spurt om han kunne bidra i noen av scenene.

- Han spurte om jeg kunne være med og spille noen scener, litt sånn tilfeldig. Også var jeg med på en gjennomlesing, og la merke til at jeg var med hele tiden, så det hadde han jo også glemt å si. Så det var en liten overraskelse, sier han.

OVERRASKET: Jonas Kinge Bergland var ikke klar over hvor stor rollen hans skulle være da han sa ja til å bli med i noen scener. Foto: Andreas Fadum
OVERRASKET: Jonas Kinge Bergland var ikke klar over hvor stor rollen hans skulle være da han sa ja til å bli med i noen scener. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I serien spiller Jonas fastlegen til Henrik, noe han ikke er i virkeligheten. Jonas tilbyr seg likevel å hjelpe til i det daglige hvis det er noe Henrik lurer på.

- Han kan ringe hvis det er noe, men han er veldig lite hypokondrisk anlagt sånn sett, så han benytter seg lite av det.

LES OGSÅ: Sangstjernen jubler av babylykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer