- Jeg får tårer i øynene av henne

Triana Iglesias mener venninnen har Norges beste psyke... Se video!

FÅR SKRYT: - Jeg føler liksom at det er min revansje ved at hun skal vinne nå. Hun er en så vakker og fantastisk person, og når hun nå atpåtil danser som en heltinne, hva mer kan man da ønske seg? spør Triana Iglesias, som lørdag viste sin støt Foto: Anders Myhren/Seher.no
FÅR SKRYT: - Jeg føler liksom at det er min revansje ved at hun skal vinne nå. Hun er en så vakker og fantastisk person, og når hun nå atpåtil danser som en heltinne, hva mer kan man da ønske seg? spør Triana Iglesias, som lørdag viste sin støt Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med Aylar Lie og vennene hennes, samt dansepartneren, nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag svingte Aylar Lie (26) seg, for første gang denne høsten, på parketten på direktesendt TV. Etter å ha kommet seg «vel i mål» i «Skal vi danse»-debuten, koste den norske modellen seg med venninnene sine - og ikke minst hennes strålende fornøyde dansepartner, Egor Filipenko.

- Jeg har aldri vært så nervøs i hele mitt liv. Hadde jeg ikke hatt de nervene, og ikke  lungebetennelsen, da tror jeg det ville gått litt bedre. Men vi er utrolig fornøyde med innsatsen vår, sier Aylar Lie til Seher.no.

At den flotte 26-åringen var nervøs før den store premieren var tydelig også for andre enn henne selv. Før hun gikk på parketten observerte nemlig Seher.no flere ganger at hun, litt småskjelven, gikk rundt i gangene og øvde på det hun skulle gjøre på parketten - og på TV-skjermene rundt om i de tusen hjem.

Derfor var det ekstra godt å bli ferdig med den store premieredagen. Ekstra god var den støtten hun fikk av Triana Iglesias og en annen venninne, «Tine-mor», da alt var overstått.

- Jeg fikk gåsehud og tårer i øynene. Jeg mener, hvis folk ikke stemmer på Aylar, da er det noe galt. Jeg føler liksom at det er min revansje ved at hun skal vinne nå. Hun er en så vakker og fantastisk person, og når hun nå atpåtil danser som en heltinne, hva mer kan man da ønske seg? Da gjenstår bare matlagingen, sier Triana til Seher.no.

Den 26 år gamle «Skal vi danse»-deltageren blir tydelig rørt av de fine ordene fra sine venner.

- Dette er verdens beste jenter, jeg er utrolig takknemlig for støtten, og at de har klart å skaffe seg billetter og komme seg opp hit. Det er supersnilt av dem, smiler Aylar, som den siste måneden har slitt med lungebetennelse midt oppe i all treningen.

- Fire timer trening, syv timers høyskole - og lungebetennelse på toppen av det hele, er selvfølgelig ikke optimalt. Men når jeg har en trener som Egor, og så gode venninner som backer opp... Viljestyrken er jo der, og da må det jo gå fremover. Så jeg håper at jeg sakte, men sikkert kan bli litt flinkere for hver gang.

- Har det påvirket deg i treningen, Aylar?

- Ja, det har det, men jeg har Norges beste fastlege, så det kommer seg.

At hun den siste tiden har danset selv om hun har vært såpass syk, det imponerer Triana, som i fjor var en del av det samme «Skal vi danse»-sirkuset.

- Hun har Norges beste psyke også da, som klarer å komme seg gjennom det her med lungebetennelse og greier. Det er det ikke alle som hadde klart, mener modell, «Paradise Hotel»-programleder og eks-«Skal vi danse»-deltager Triana Iglesias til Seher.no.

«Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Nei, jeg har ikke kjæreste

Se video med Aylar Lie og vennene hennes, samt dansepartneren, her:[obj:media:8934]