- Jeg får sjokk hver gang jeg ser meg selv i speilet

Alexandra Joner var ikke forberedt på resultatet, da hun farget håret.

NY LOOK: Alexandra kjører sin egen stil og har nå farget håret hvitt.  Foto: Stella Pictures/Instagram
NY LOOK: Alexandra kjører sin egen stil og har nå farget håret hvitt. Foto: Stella Pictures/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Norges nye stjerneskudd Alexandra Joner (22) gjør stor suksess med singelen «Sunrise» sammen med Madcon om dagen, og folk har lagt merke til det unge talentet. Men det er ikke kun musikken som er en snakkis. Joner overrasker også stadig på den røde løperen med sin egen stil og uttrykk. 22-åringen liker å forandre på utseendet og nå har hun farget håret hvitt.

- Jeg får sjokk hver gang jeg ser meg i speilet. Men jeg liker det veldig godt, sier hun til Seoghør.no.

- Akkurat nå føler jeg meg som Halle Berry i X-Men, og som en tegneseriefigur som er gæren og hopper rundt i trærne og synger.

Hun forteller at hun var lei fargen hun hadde og at hun følte for å kjøre på med noe drastisk. 

Det norske stjerneskuddet har tidligere uttalt at Rihanna er en av hennes store idoler, og Joner blir ofte sammenlignet med superstjernen. Selv innrømmer hun at det kun er hyggelig.

- Det er jo ikke akkurat noe negativt, men jeg vil jo være Joner også. Jeg vil ha noe eget og noe spesielt. Jeg er ikke en som følger trendene. Om jeg blir fornøyd med sveisen så skifter jeg ikke den på en stund.

- Tror du at du får mer draget med hvitt hår?

- Det vet jeg ikke. Jeg har ikke tenkt så mye på det. Det viktigste for meg er at jeg føler meg vel, sier den single skjønnheten. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer