- Jeg får prøve å spise mye

Sylslanke Tommy Fredvang frykter vekttap i «Skal vi danse». Se video!

UTRENT: - Jeg merket etter bare fem-seks trinn at svetten begynte å renne og at jeg bare var helt kjørt, forteller Tommy Fredvang til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
UTRENT: - Jeg merket etter bare fem-seks trinn at svetten begynte å renne og at jeg bare var helt kjørt, forteller Tommy Fredvang til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se video med danseklar Tommy Fredvang nederst i saken.

SEHER.NO: Tommy Fredvang (28) går fra en storsatsning på TV 2 til en annen når han denne høsten blir å se som en av kjendisdanserne i «Skal vi danse». Stavanger-gutten slo igjennom som en av finalistene under fjorårets «X Factor», og var ikke vond å be da TV2 i år ville ha ham med på dansegulvet.  

- Det var overraskende for meg. Jeg så ikke den komme, men jeg måtte bare hive meg på. En sånn sjanse får man bare en gang i livet, sier Tommy Fredvang til Seher.no.

Tommy har brukt tiden etter «X Factor» på å spille inn plate, og har derfor ikke hatt tid til å benytte ekstra krefter på å trene seg opp til å passe inn i de trange danse-antrekkene.

- Nei, jeg er slank til vanlig. Det er kondisjonen det står på. Jeg merket etter bare fem-seks trinn at svetten begynte å renne og at jeg bare var helt kjørt. Jeg tror jeg kommer til å våkne opp en del morgener og kjenne at det er en del muskler jeg ikke visste at jeg hadde, forteller Tommy.

I tidligere sesonger av «Skal vi danse» har samtlige av kjendis-deltagerne gått ned i vekt som følge av hard trening, noe Tommy Frevang også er klar over.

- Jeg kommer vel ut av dette anorektisk, regner jeg med. Uff, den var litt stygg. Jeg fikk litt dårlig samvittighet nå. Nei, men det blir vel sånn at jeg må ha puter når jeg skal sitte på benker og sånn. Jeg får bare prøve å spise mye mens det står på. Men det blir gøy å komme i form. Jeg har vel ikke hatt kondisjon siden jeg var 17-18 år.
 
Under onsdagens «Skal vi danse»-lansering troppet Stavanger-artisten opp i tettsittende dansedrakt og høye hæler, og han innrømmer at han ikke helt har vent seg til denne type antrekk.  

- Dette er ekte spandex. Det er første gang jeg har måttet ta på meg skjorta før jeg tar på meg buksa. Den klemmer på de rette plassene, for å si det sånn. Jeg begynner å føle meg mer hjemme i den, men jeg gleder meg til å få den av. Utfordringen er å gå fra Converse til høye hæler, sier Tommy spøkefullt til Seher.no.

Tommys dansepartner Rakel Kristina Aalmo deltar i «Skal vi danse» for første gang, og har allerede danne seg et inntrykk av artistens danseferdigheter.

- Jeg tror vi har litt å jobbe med, det tror jeg. Men jeg tror han har en fordel med at han vært på scenen før og at han liker musikk. Så da har vi jo reddet litt, sier Rakel til Seher.no, før Tommy spøkefullt tilføyer:

- Det er bare alt det andre som gjenstår. Trinn, koreografi, stil, holdning. Det blir gøy. Jeg gleder meg til å begynne, det skal bli kult å komme igang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Her er årets «Skal vi danse»-deltagere 

Se video med Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo her:
[obj:media:8803]